KÜLTÜR SANAT - 25 Mayıs 2018 Cuma 13:00

’Naaş-ı Muhteremler’ oyunu Diyarbakır’da sahnelenecek

A
A
A
’Naaş-ı Muhteremler’ oyunu Diyarbakır’da sahnelenecek

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ekibi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentteki tiyatro sanatını geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenecek olan ’1.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ekibi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentteki tiyatro sanatını geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenecek olan ’1. Şehir Tiyatroları Festivalinde’ sahne alacak.


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında bu yıl ilk defa yapılacak olan Şehir Tiyatroları Festivali’nde Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen Naaş-ı Muhteremler isimli 2 perdelik komedi oyun sahnelenecek. ’Tiyatro Doğudan Yükseliyor’ sloganıyla yapılacak olan festivalde, oyunculuk, dans, drama ile Karagöz atölyeleri açılacak ve çeşitli söyleşiler düzenlenecek.


Festivalin 5. gününde sahnelenecek olan Naaş-ı Muhteremler adlı oyunu, Tayfun Türkili kaleme alırken, yönetmenliğini ise Güvenç Gümüş yapıyor.


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın ‘Beyaz’ oyunu ile başlayacak olan festival, Kültür ve Kongre Merkezi’nde 3 Haziran’da Alanya Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ‘Derya Gülü’ oyunu ile tamamlanacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir