GENEL - 06 Kasım 2018 Salı 17:05

AK Partili Bulut, STK temsilcileriyle bir araya geldi

A
A
A
AK Partili Bulut, STK temsilcileriyle bir araya geldi

MUŞ (İHA) – AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Ali Bulut, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla biraya geldi.

MUŞ (İHA) – AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Ali Bulut, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla biraya geldi.


Burada bir konuşma yapan Ali Bulut, AK Parti olarak sivil toplum kuruluşlarına çok önem verdiklerini söyledi. Bulut, "Sivil toplum kuruluşlarının toplumumuz için ne kadar vazgeçilmez birer unsur, seçilmiş insanların da mensubu olduğu topluma ne kadar faydalı olduğunu bilen bir insanım. Biz, sizlerin fikirlerini alarak, sizlere nasıl hizmet edebiliriz, sizlerin işini nasıl kolaylaştırabiliriz, sizlerle bundan sonraki süreçte nasıl daha irtibat halinde olabiliriz diye bir araya geldi. Cumhurbaşkanımızın sivil toplum kuruluşlarına verdiği önemi bildiğimiz için ve ilçemize son iki yılda yapılan hizmetleri gördüğünüzü ve desteklediğinizi biliyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde bu hizmetlerin heba olmaması için iktidardan yana kiminle aday oluruz, kiminle yola çıkarız, kiminle kazanırız. Aday adayları seçme konusunda hepimiz bir fikir olalım, sonra ‘biz bu aday adayını istemiyoruz’ diye sitemde bulunmayın. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Kimsenin kimseden üstünlüğü yok, üstünlük takvadadır. İster milletvekili, ister belediye başkanı, isterse başka bir yerin başkanı olsun, hiç kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur. Sizin sözünüz benim sözümdür. Bir telefon kadar size yakınım. Kaç kişi aday adayı olacaksa da sonuçta bir kişiye verilecek, kesinlikle darılma küsme olmaz. Bizim amacımız, hepimizin amacı mensubu olduğu kurum ve kuruluşlarla bu ilçemize hizmet edebilmek" dedi.


Bulut, konuşmasının ardından sivil toplum kuruluşlarının yetkililerinin talep ve önerilerini dinledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yalova Yalova Belediyesi şehre yeni sosyal donatılar kazandırıyor Yalova Belediyesi, şehre yeni sosyal alanlar kazandırmaya ve zamana yenik düşen sosyal donatıları da yenileme çalışmalarına devam ediyor. İsmetpaşa Mahallesi’nde atıl durumda bulunan halı saha, Yalova Belediyesi tarafından yapılan tadilat çalışmasının ardından yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Seçkin Sokak’ta yer alan mini sahadaki çalışmada, zemine atılan betonun ardından üzerine suni çim halı döşenip sahanın çevresindeki demirler ve teller yenilendi. Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, “İlk olarak halı sahanın zemininde bir iyileştirme çalışması gerçekleştirdik. Zemine attığımız betonun ardından sahanın zeminine sentetik çim döşemesi gerçekleştirdik. Halı sahanın çevresindeki demirler ve tel örgüleri de yenileyerek daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladık. Atıl durumda bulunan halı sahayı yeniden mahallemizdeki vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi. MKP yeni parkına kavuştu Yalova Belediyesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özlem Çakıroğlu Sokak’ta yer alan alana yeni bir park kazandırdı. İçinde yeni nesil oyun guruplarından oluşan çocuk parkı, vatandaşların oturacağı çatılı piknik masaları yer alıyor. Ayrıca parkla birlikte yeni bir halı saha da yapılarak kullanımına sunuldu. Yalova Belediyesi, çocuk oyun alanları, oturma mekânları ve halı sahasıyla Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırmış oldu.