GENEL - 15 Kasım 2017 Çarşamba 11:57

Kaymakam Uzan, Mahalle Muhtarları ile Toplantı Yaptı

A
A
A
Kaymakam Uzan, Mahalle Muhtarları ile Toplantı Yaptı

Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, mahalle Muhtarlarıyla makamında bir araya geldi.

Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, mahalle Muhtarlarıyla makamında bir araya geldi.


Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Uzan, Bulanık ilçesinde bulunan dokuz mahalle muhtarları ile toplantı yaptı. Mahallelerin eksikleri ile ilgili bilgi alan ve isteklerini dinleyen Kaymakam Uzan, eksiklerin hızlı bir şekilde giderilmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Muhtarlarla sadece toplantılarda değil, her ortamda, her zaman görüştüklerini ifade eden Kaymakam Uzan, "Zaten olması gereken de bu. Görüşme konusunda da muhtarların her zaman önceliği vardır. Yoğun bir programım olmadığı müddetçe siz değerli muhtarlarımıza kapımız her zaman açık. Mesul olduğunuz mahallerinizin sorunlarını halletmek için ben ve mesai arkadaşlarım her zaman halletmek için yoğun bir mesai sarf ediyorlar. Sizler vasıtasıyla az çok hangi mahallenin ne sorunu var bunlara vakıf olduk artık. Sizlere gelen elektrik, ulaşım gibi konuları ilgili kurumlarla görüşüp çözmeye çalışıyoruz. Tabi işin doğası gereği ihtiyaçlar sonsuz, imkânlar kısıtlı. Biz elimizdeki imkânları vatandaşlarımıza sunmak için gayret sarf ediyoruz. Bizler halkımıza hizmet için varız. Sizlerden gelen görüş ve önerileri yerine getirmek biz idarecilerin asli görevidir” dedi.


Özellikle adrese dayalı nüfus çalışması hakkında siz muhtarlardan büyük destek beklediğinin altını çizen Kaymakam Uzan, “İlçedeki asfalt yol çalışmalarını en kısa zamanda bitireceğiz. Fakir ve mağdur ailelere kömür yardımı yapacağımızı ve özellikle elektrik konusunda gerekli bütün hassasiyeti göstereceğiz. Bu ilçede biz yaşıyorsak devletimiz bu imkânları vatandaşımız için kullanacağız. Yeter ki vatandaşımız rahat bir şekilde yaşamlarına devam etmesi için belediye olarak elimizden gelen bütün çabayı hep beraber sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başak Koleji’nde öğrenciler 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da büyük bir coşku ile kutlandı. Aydın’ın en köklü özel okullarından Özel Başak Koleji Ana Kampüsünde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı. Program çerçevesinde düzenlenen etkinlikler, şölen havasında geçti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlkokul Öğretmeni Sevda Çiçek günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı. 3.sınıf öğrencileri 23 Nisan konulu şiirlerini okudular. İlkokul öğrencileri hazırlamış oldukları oratoryoyu sergilediler. Dans öğretmeni tarafından koreografisi hazırlanan modern dans gösterileri ve 100 kişilik halk oyunları gösterisi ise davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. 23 Nisan konulu Resim Yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri Kampüs Müdürü ve İlkokul Resim Öğretmenleri tarafından takdim edildi. Okulun Türkiye Şampiyonu olan Korfbol takımının da ödüllendirildiği etkinlikte şampiyon öğrencilerin ödülleri Kampüs Müdürü tarafından takdim edildi. Müzik Öğretmeni tarafından hazırlanan Ritm Grubu, Koro ve İşaret Dil grubu performanslarının sergilendiği kutlamalarda Özel Başak Koleji ilkokul ve ortaokul ana kampüsünde bir araya gelen veliler, öğrenciler ve öğretmenler hazırlanan 23 Nisan töreni ve etkinliklerini ilgiyle izledi. Bayrak gösterisi ile 23 Nisan etkinlikleri sona erdi. Çocukları ile birlikte 23 Nisan coşkusu yaşayan veliler öğretmen ve okul idaresine teşekkür ettiler.