GENEL - 24 Ekim 2017 Salı 13:04

Muş Belediyesi tahrip olan yolları onarıyor

A
A
A
Muş Belediyesi tahrip olan yolları onarıyor

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde tahrip olan yolların onarımı için başlattığı çalışmaları titizlikle sürdürüyor.

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde tahrip olan yolların onarımı için başlattığı çalışmaları titizlikle sürdürüyor.


Altyapı projesini başlatarak kentin yüz yıllık sorununu ortadan kaldıracak olan Muş Belediyesi, bununla beraber üst yapı çalışmalarına da devam ediyor. Ekipler, altyapı döşemelerinin tamamlandığı ara sokakları, kış mevsimi öncesi vatandaşların mağdur olmaması için geçici olarak asfaltlayarak, gelecek yıl çalışma sezonunda bir bütün yenileyecek. Asfalt çalışmaları sırasında zabıta ekipleri, herhangi can ve mal kaybının yaşanmaması için gerekli tedbirleri almayı ihmal etmiyor.


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş’un tüm cadde ve sokaklarının yenileneceğine söyleyerek “Biz, Muş’un yıllardır dillendirilen ve bunun için hiçbir çözüm üretilmeyen altyapı sorununa el attık. Allah’a şükürler olsun ki bugün projemizi başlatarak sözümüzü tuttuk. Proje hazırlama süreci, ihale süreci gibi dönemlerde mevcut üst yapımızın tamamını yenileyebilirdik. Ancak yapılan işin boşa gideceğini, milletin malının böyle çarçur edilmesinin kabul edilemez olduğunu söyledik. Altyapı projemizin tamamlanması ile tüm yollarımızın sağlam bir şekilde yenileneceğini ifade ederek, bu doğrultuda çalışmalar yaptık. Şimdilik altyapı döşemelerinin yapıldığı cadde ve sokaklardaki tahribatları kış mevsimi öncesi geçici çözüm olarak onarıyoruz. Gelecek yıl bu yolların tamamını modern bir şekilde yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımızın güven ve desteği ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir bir konu yoktur. Bizlere güvenin, Allah’ın izniyle bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da güveninizi boşa çıkarmayacağız. Memleketimizi elbirliği ile ihya edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.