ASAYİŞ - 06 Ekim 2017 Cuma 17:03

Muş’ta uyuşturucu operasyonu

A
A
A
Muş’ta uyuşturucu operasyonu

Muş’ta polis tarafından yapılan operasyonlarda 76,15 gram esrar maddesi ele geçirilirken olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Muş’ta polis tarafından yapılan operasyonlarda 76,15 gram esrar maddesi ele geçirilirken olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.


Konuyla ilgili valilikten yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narko-Tim ekiplerince il genelinde uyuşturucu madde satan sokak satıcılarına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Yapılan operasyonlarda, takip neticesinde durdurulan bir araç şoföründen satışa hazır 12 parça halinde 35 gram esrar maddesi, Dere Mahallesi civarında yapılan çalışmalarda, 5 şahıstan 13 gram esrar maddesi ve bir kişi ’den 2 parça halinde 1 gram eroin maddesi ile yine bir şahıstan 1 adet ecstacy hap, farklı bir şahıstan da 1 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Bir yolcu otobüsünde bir kişiden ise 2 parça halinde 5 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şahıslar hakkında ’Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak’ suçundan işlem yapılmıştır. Yeşilyurt Mahallesinde yapılan çalışmalarda da bir şahıstan 3 parça halinde 4 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, şahsın esrar maddesini aldığını beyan ettiği bir şahıs da 2 gram esrar maddesi ile yakalanmıştır. Yakalanan şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır. Bulanık ilçesinde yapılan çalışmalarda ise bir şahıstan 25,18 gram, farklı bir şahıstan da 2,97 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şahıslar hakkında ’Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak’ suçundan işlem yapılmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir" denildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir