YEREL HABERLER - 22 Mart 2017 Çarşamba 12:38

Sivil toplum kuruluşları Rektör Bağlı’yı ziyaret etti

A
A
A
Sivil toplum kuruluşları Rektör Bağlı’yı ziyaret etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.


Bu kapsamda ilk olarak, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş, Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Bağlı, Başkan Altıntaş’a teşekkür etti.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürü Yunus Öz ve Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Genel Sekreter Vekili Bekir Varol, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti. TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Yunus Öz ve AHİKA Genel Sekreter Vekili Bekir Varol, ziyaretlerinde Rektör Bağlı’ya yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Rektör Bağlı, kendileriyle bir süre görüştü.


Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Başkanı Erol Mutlu da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti. GÖRBİR Başkanı Mutlu ziyaretlerinde yönetim kurulu ve dernek üyeleri adına Rektör Bağlı’ya yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Rektör Bağlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Mutlu ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir