YEREL HABERLER - 29 Ekim 2014 Çarşamba 12:36

Bor’da Gece Saatlerinde Dükkanların Camları Kırıldı

A
A
A
Bor’da Gece Saatlerinde Dükkanların Camları Kırıldı

Bor’da dün gece kimliği belirsiz kişilerce dükkanların camları kırıldı.
Bor’da Sokullu Mehmet Paşa Camii karşısındaki ara sokakta dükkanı bulunan esnaflar güne büyük bir şok yaşayarak başladı.
Edinilen bilgilere göre, gece saat 02:00 sıralarında kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce dükkanların camları kırıldı. Ara sokakta bulunan dükkanların camlarını bir bir indiren kişiler buradan Gostivar Şelale Park’a geçerek park mobilyalarına da zarar verdi. Sabahın olmasıyla birlikte dükkanlarını açmak için gelen vatandaşlar ise büyük bir şok geçirdiklerini belirterek, "Sabah geldiğimizde burada büyük bir şok yaşadık. Şehir eşkiyaları dükkanlarımızın camlarını tek tek kırmışlar. Bor’da artık akşamları ailemizle birlikte sokağa çıkmaya korkar olduk. Gece saatlerinde burada bali çekenler, uyuşturucu çekenler hatta fuhuş bile yapanlar var. Yetkililerimiz artık bu seslere bir kulak versinler. Bu sokağın girişlerine kamera koysunlar. Ekmek teknelerimize de zarar veren şahıslar biran önce yakalansın ve adalet karşısına çıkarılsın" dediler.
Olay için Bor Emniyet ekiplerinin soruşturma başlattığı öğrenilirken, dükkanlarına hasar verilen vatandaşların da zararları tek tek tespit edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir