YEREL HABERLER - 25 Mayıs 2017 Perşembe 16:45

Niğde Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası Sona Eriyor

A
A
A
Niğde Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası Sona Eriyor

Niğde Belediyesi’nin 6’ıncısını düzenlediği Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası sona eriyor.

Niğde Belediyesi’nin 6’ıncısını düzenlediği Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası sona eriyor. Turnuvanın kapanış töreni yarın ( 26 Mayıs Cuma günü) 5 Şubat Futbol Sahası’nda gerçekleştirilecek.


AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın başlama vuruşunu yaptığı ve 29 takımın mücadele ettiği turnuvanın kapanışı 26 Mayıs Cuma günü 5 Şubat Futbol Sahası’nda yapılacak.Niğde Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün bu yıl 6’ıncısını düzenlediği “Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası” na bilindiği üzere 29 takım katıldı. 24 Nisan’da başlayan ve 26 Mayıs Cuma günü sona erecek olan turnuvada 55 müsabaka oynandı. 29 takım arasında final maçı, Devlet Hastanesi ve 1970 Hisarlılar Derneği futbol takımları arasında oynanacak.


Final maçından önce ise 51 Mastırlar Spor Kulübü ve Ömer Halisdemir Üniversitesi futbol takımları, 3.lük ve 4.’lük maçına çıkacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Türkiye’ye kaçak yolla getirilen yaklaşık 100 bin adet tıbbi sülük ele geçirildi Kaçakçılık suçlarıyla mücadele ekipleri ile Arnavutköy İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından bir otelde yapılan operasyon çerçevesinde Türkiye’ye kaçak yolla getirilen 28 kilogram ağırlığında ve yaklaşık 100 bin adet tıbbi sülük ele geçirildi. Operasyon çerçevesinde yakalanan 2 şahsa da 2 milyon lira ceza kesildi. İstanbul kaçakçılık suçlarıyla mücadele Şube Müdürlüğüne gelen bir ihbar doğrultusunda Savcılık talimatı ve alınan arama izniyle Arnavutköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Görevlisi ekipleri Arnavutköy’de bulunan bir otele operasyon gerçekleştirildi. Operasyon çerçevesinde, 2 yabancı uyruklu şahsın bavulunda özel olarak hazırlanmış keseler bulundu. Keselerin içinde 28 kilogram ağırlığında ve yaklaşık olarak 100 bin adet civarındaki tıbbi sülük olduğu tespit edildi. Cites belgesine tabi olan ve kaçak yollarla İran’dan Türkiye’ye pazarlamak için getirildiği beyan edilen tıbbi sülüklerle ilgili herhangi bir evrak belge ibraz edilemediği öğrenildi. Ekipler, 1380 sayılı su ürünleri kanun kapsamında yasadışı yolla Türkiye’ye getirilen 28 kilogram civarındaki tıbbi sülüklere el koydu. Kaçak olarak tıbbi sülükleri Türkiye’ye getiren 2 yabancı uyruklu şahıs hakkında 2 milyon 624 bin 408 lira idari para cezası uygulandı.