SPOR - 06 Aralık 2017 Çarşamba 14:40

Niğde Belediyespor takımı ekonomi krize girdi

A
A
A
Niğde Belediyespor takımı ekonomi krize girdi

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Bayram Özmen, Teknik Direktör Ahmet Yavuz’un kendi isteği ile takımı bıraktığını söyledi.

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Bayram Özmen, Teknik Direktör Ahmet Yavuz’un kendi isteği ile takımı bıraktığını söyledi.


Özmen açıklamasında şunları söyledi: “Takımımızın sezon başından beri Ahmet Yavuz hocamla devam ediyorduk. Bugün itibariyle kendisi takımdan ayrılacağını beyan etmiş ve bütün ısrarlarımıza rağmen kendisi ayrılmak istediğini bize iletmiş ve takımımızdan bugün itibariyle ayrılmıştır. Tabi bazı sosyal medya organları da yönetimimiz hakkında hocanın gönderilmesi hakkında bir yanlış bilgi olması üzerine böyle bir açıklamayı gereği duydum. Ahmet Yavuz hocam geldiği günden beri ilimize, takımımıza her türlü bilgisini becerisini aktarmıştır. Kendisine teşekkür ederiz” dedi.


Takım Ekonomik krize girdi


Takımın Bugsaşspor maçından sonra ekonomik kriz içerisine girdiğini belirten Özmen: “Gerek teknik heyetimiz gerek yönetim olarak bizler takımımızın bu durumdan çıkması noktasında kendimiz bazı çalışmalar yaptık. Tabi bunun neticesinde gerek belediye başkanımızla gerek valimizle görüşmemiz 2 aydır sürede defalarca olmuştur. Tabi sayın belediye başkanımızın bu hafta Perşembe günü takımımızın ekonomik durumuyla alakalı Niğde’deki iş adamlarımızla bir yemekli toplantı yaparak takımımızın içinde bulunmuş olduğu bu ekonomik girdaptan çıkabilmesi için bir toplantı gerçekleştirilecek. Tabi bu süreç içerisinde ben başta oyuncularımız, teknik heyetimiz dik durdular. Gerçekten kulübümüz adına ilimiz adına mücadelelerini sonuna kadar sürdürdüler. Tabi yine söylediğim gibi biz Ahmet Yavuz hocama kulüp olarak, yönetim olarak defalarca kalması noktasında ısrar etmemize rağmen hocamız psikoloji anlamda burada duramayacağını söyledi ve takımımızdan ayrıldı. Tabi yine söylediğim gibi bazı sosyal paylaşım sitelerinde bazı arkadaşlar bilgisi olarak, bazı arkadaşlar ise bilgisi olmadan bazı eleştiriler yapmaktadır. Bu tabi taraftarımızın en doğal hakkı diye düşünüyorum, lakin bazı eleştirileri yaparken dayanağı olmayan ve kendisinin kafasının içerisinden geçirdikleri gibi yapması bilgiye ve belgeye dayalı açıklamalar ve söylemler değil. Takımımız 2 haftalık süreçte yardımcı antrenörümüz Rıfat Avcı, Maraş ve Silivri maçlarında takımımızın başında olacak” dedi


İş Adamlarına Destek Çağrısı


Özmen: “ Takımımızın Perşembe günü sayın belediye başkanımızın düzenlemiş olduğu bir yemekli toplantıda yine sayın valimizin olacağı toplantıda Niğdeli iş adamlarımızdan bu takıma sahip çıkmalarını, bu takımı desteklemelerini arzu ediyoruz. Sosyal paylaşım sitelerinde yönetimsel baz da arkadaşlarımız arzu ederlerse, şimdi takım idare etmek bilgisayar başından olmuyor. O yüzden arkadaşlarımızın yarında öte biz kulübü, kulüp bizim babamızın tapulu malı değil. Arzu eden arkadaşlar alıp takımımızı bizden daha iyi idare edeceklerini düşünen arkadaşlarımız varsa biz bunu hemen şu dakika itibariyle biz bunu Niğde spor için, biz bunu memleketimiz için bilmeye hazır olduğumuzun bilmesinde fayda var. Dediğim gibi bilgisayar başın da idarecilik olmuyor inşallah önümüzdeki Perşembe günü Niğde’de yaşayan bu ili seven, bu şehirde yaşayan iş adamlarımızdan, taraftarlarımızdan, siyasimizden, sayın valimizden, sayın belediye başkanımızdan, sayın milletvekillerimizden bu takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. Çünkü ben şöyle söylüyorum gurbette yaşayan Niğdelilerin memleket hasreti Niğde spor İç Anadolu bölgesinde çevremizde Aksaray, Karaman, Nevşehir gibi iller 3.Lige çıkma mücadelesi verirken kıymetini bilmekte belki zorlandığımız 25 yıl önce sadece 1 sezon oynadığımız 2.ligde 2.yılı tamamlıyor olmamız memleketimiz açısından çok önemlidir diye düşünüyorum. Bu ligden düşmek çok kolay ama çıkmak için birçok kulübün birçok para harcadığını görüyoruz. Niğde Belediye spor sezon başında çok dar imkanlarla kurulmuş bir kulüptür. Bunu aynı grupta oynadığımız diğer takımla anlamla kıyaslama yaptığımız zaman bizim takımımızda oynayan futbolcuların büyük işler başardığını görebiliriz. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyor inşallah 7’den 70’e, memurundan esnafına vurgu yaparak söylüyorum bu takım Niğdelilerin takımıdır. Bu şehrin takımıdır. Bu şehrin takımı eğer düşerse yarın kıymetinin düştükten sonra anlaşılırsa bişey ifade etmeyeceğini beyan ediyorum” şeklinde konuştu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir