YEREL HABERLER - 17 Mart 2015 Salı 15:58

Valilikten Esnafa Çanakkale Kitabı

A
A
A
Valilikten Esnafa Çanakkale Kitabı

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı çerçevesinde Niğde Valiliği’nin organizasyonuyla İl Özel İdaresi destekli 5 bin rozet, 5 bin şapka ve Çanakkale Savaşı’nı anlatan 5 bin kitap lise öğrencileri tarafından Niğde Merkezde bulunan esnafa dağıtıldı.
Programa Niğde Vali Yardımcıları Mustafa Karaca, Özgür Körükçü, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Şehitlerimizi anmak ve farkındalık yaratmak vatandaşlara bunu her zaman hatırlatmak için böyle bir program düzenlediklerini belirten Niğde Vali Yardımcısı Mustafa Karaca; “18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı çerçevesinde Valiliğimizin organizesinde İl Özel İdare kaynaklarıyla ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü 18 Mart Çanakkale şehitlerine duyarlılık yaratacak ve unutturmayacak 5 bin şapka 5 bin rozet 5 bin Çanakkale kitabı dağıtımını düzenledik. Bu programın amacı şehitlerimizi anmak ve farkındalık yaratmak. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz vatandaşlarımıza bunu her zaman hatırlatmak için böyle bir program düzenledi” dedi.
Tarihini unutmayan milletlerin geleceğe her zaman umutlu baktıklarını dile getiren Vali Yardımcısı Karaca; “ Aksine tarihini unutan toplumlar da geleceği doğru okuyamazlar. Bu nedenle vatan edindiğimiz bu topraklarımızın ne kadar büyük bedellerle elde edildiğini her zaman hatırlamak zorundayız. Geleceği de bu şekilde daha iyi okumak zorundayız” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir