GENEL - 18 Haziran 2018 Pazartesi 10:22

Başkan Aktepe: “Fatsa’da Ramazan’ı bir başka güzel yaşadık”

A
A
A
Başkan Aktepe: “Fatsa’da Ramazan’ı bir başka güzel yaşadık”

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Fatsa’da ilk defa gerçekleşen Ramazan etkinlikleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bir ay boyunca televizyon ekranlarında gördüğümüz ünlü dizi oyuncularını ve yazarları halkımızla buluşturduk.

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Fatsa’da ilk defa gerçekleşen Ramazan etkinlikleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bir ay boyunca televizyon ekranlarında gördüğümüz ünlü dizi oyuncularını ve yazarları halkımızla buluşturduk. Ben yoğun katılım gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.


Ramazan etkinliklerini Ramazan ayının başlamasına 10 gün kala karar verdiklerini ifade eden Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, “Karar verdikten sonra hızlı bir organizasyonla herkesin yakinen tanıdığı ve beğenerek takip ettikleri yazarlar bizlerle deneyimlerini paylaştılar. Televizyon ekranlarında milyonların severek izlediği Söz, Kertenkele, İçerde dizilerinde rol alan ünlü sanatçılar Mehmet Özgür, Mustafa Yıldıran ve Umut Oğuz, Diriliş Ertuğrul dizisinde Sungurtekin karakteri Sezgin Erdemir, Sivas Valisi karakteri Burak Demir, Kayraldı karakteri Ali Başar, Payitaht dizisi oyuncuları, Ahmet Çevik Tiyatrosu ekibi, ilçemize gelerek halkımızla söyleşiler gerçekleştirdiler. Ünlü oyuncu Bekir Aksoy, Standupçu Barbaros Uzunöner, Coşkun Yılmaz esprileri ve şiirleriyle dolu dolu programlar gerçekleştiler. Yazarlarımız Esin Çelebi Bayru, Özellikle çocuklarımız yerel tiyatrocularımız sayesinde Hacivat-Karagöz oyunlarıyla unutamayacakları eğlenceler yaşadılar. Çocuklarımıza ne güzelmiş Ramazan dedirttiler. Bu anlamda emekleri büyük olan yerel tiyatrocumuz İlker Taze, Tiyatro Beyaz Perde ve Tiyatro Alkışhane oyuncularına, sunucumuz Semra Şimşek’e, hem bu programların organizasyonunu yapan ve hem de konserleriyle eğlendiren Müzisyen İrsel Çivit’e yürekten teşekkür ederiz. Her şeyden önemlisi her akşam bizleri yalnız bırakmayan Fatsalılara teşekkür ederiz. Şimdi önümüzdeki ay da inşallah Çınar Festivalimiz olacak. Fatsa’da Ramazan bir başka güzel demiştik evet güzel oldu şimdi de Fatsa’da festival bir başka güzel olacak diyoruz ve bu vesileyle Fatsa halkımızın ve tüm İslam aleminin Ramazan bayramlarını kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Osmaniye Osmaniye’de Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları başladı Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap müsabakaları, 12 takımın katılımıyla Osmaniye’de başladı. Osmaniye İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü hokey sahasında gerçekleştirilen müsabakalarda, 2 grupta 12 takım 8-12 Mayıs’ta Osmaniye ve Kırklareli’nde yapılacak play-off turuna katılmak için mücadele ediyor. Türkiye’nin ilk hokey sahasının yapıldığı Osmaniye’de olmaktan mutlu olduklarını söyleyen Türkiye Hokey Federasyonu Başkanvekili Bayram Yüksel, "Süper Lig 1. etap müsabakaları 12 takımla 17-21 Nisan arasında Osmaniye’de başladı. Kızlar Alanya’da, erkekler burada play-off ve play-out çıkacak takımlar belli olacak. 8-12 Mayıs arasında hem Osmaniye’de ve Kırklareli’nde ayrıca bunun ikinci müsabakaları oynanacak. Aynı zamanda milli takımda seçme kriterleri de burada belli oluyor. Sporcular burada izleniyor. Osmaniye’de olmaktan federasyon olarak memnunuz, Türkiye’de ilk hokey sahamız Osmaniye’de yapıldı. Yıllarca buraya gidip geliyoruz, salon müsabakası da yapıyoruz, açık alan yapıyoruz. Osmaniye bizden, biz Osmaniye’den çok memnunuz. Bundan sonra da devam edecek" dedi. Genç bir takıma sahip olduklarını söyleyen Osmaniye Alfa Spor Kulübü antrenörü Bekir Topaloğlu ise, "Bu branşa çocukluğumda sporcu olarak başladım, şimdi antrenör olarak devam ediyorum. Kendi grubumuzdaki 2 maçımızı tamamladık. Önümüzdeki 3 maçımıza bakacağız. İlk önce hedefimiz play-off da yer almak. Sonraki hedefimiz olarak da ilk 3’de dereceye girebilmek için mücadele edeceğiz. Genç bir takımız çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah başarılı olacağımızı ümit ediyorum" dedi.