GENEL - 15 Eylül 2018 Cumartesi 14:58

Fatsa’da 1. Mezunlar Buluşması

A
A
A
Fatsa’da 1. Mezunlar Buluşması

Ordu’nun Fatsa ilçesi Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesinde okul yönetimi ve okul aile birliği tarafından "1.

Ordu’nun Fatsa ilçesi Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesinde okul yönetimi ve okul aile birliği tarafından "1. Mezunlar Buluşması" düzenlendi.


Ömer Halisdemir Konferans Salonunda Okul Müdürü Yüksel Acar’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik mezunların, öğretmenlerin ve müdür başyardımcısı Abdullah Yüksel’in konuşmalarıyla devam etti.


Okul Müdürü Yüksel Acar, "2005-2006 Eğitim-öğretim yılında ’Fatsa’da Eğitimin Zirvesi Fatsa Anadolu Öğretmen Lisesi’ sloganıyla eğitime başlayan okulumuz belirlediği zirve hedefini her daim gerçekleştirmiştir. Açıldığı yıldan itibaren herkesin çalışmak istediği, çalışan öğretmenlerin okuyan öğrencilerin mutlu olduğu bir ortam oluşturulmuştur. Ne mutlu bana ki bu okulun müdürü olarak çalışmak bana da nasip oldu. Bu okulun, öğretmeniyle öğrencisiyle özel olduğunun en büyük kanıtı, çok kısa süre önce haberi olmasına rağmen koşa koşa okuluna gelen ve şu an karşımda oturan sizlersiniz. Yollarınız ayrılsa da okulunuz ve arkadaşlarınızla gönül bağınız devam ediyor" dedi.


Okul Müdür Başyardımcısı Abdullah Yüksel ise, "Uzun zamandır planladığımız ama çeşitli sebeplerden gerçekleştiremediğimiz bu etkinliğin mezunlarımız ve bizim için ne kadar önemli, anlamlı ve ihtiyaç olduğunu görebiliyoruz. Bir gelenek haline getirmeyi umduğumuz bu buluşmayı her yıl aynı heyecanla gerçekleştireceğimize inanıyorum" diye konuştu.


Mezunlar adına konuşma yapan Emrah Baş, "Bugün okuluma bir öğretmen olarak döndüm. Okulumla her zaman gurur duydum. Bu okuldaki öğretmenlerim bana iyi bir öğretmenin nasıl olması olması gerektiğini derslerindeki yetkinlik ve davranışlarıyla öğrettiler. Ben de öğretmen olma hevesini uyandırdılar. Severek yaptığım mesleğime ben öğretmenlerim sayesinde yönlendim. Hepsine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


Yaklaşık 160 katılımcıyla gerçekleşen etkinlik, yemek ikramının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Ticaret Bakanlığı’ndan ihracat tescil açıklaması Ticaret Bakanlığı, 9 Nisan’dan bu yana İsrail ile ihracat kısıtlamasına tabi ürünlere gümrüklerde ihracat tescil işleminin yapılmadığını açıkladı. Bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, İsrail ile ihracat kısıtlamasına tabi olan 54 ürün grubundaki bin 19 ürüne, kararın yayımlandığı 9 Nisan 09.00’dan itibaren gümrüklerde ihracat tescil işleminin yapılmadığı bildirildi. Öte yandan yapılan açıklamada, bin 19 ürünün; antrepolar, serbest bölgeler, geçici depolama yerleri ve transit ticaret yoluyla dahi, İsrail’e gönderilmesinin de bu kısıtlama kapsamına dahil edildiği bilgisi verilerek şu ifadelere yer verildi: “Kısıtlama kararının alındığı 9 Nisan 2024 tarihinden önce gümrükte ihracat tescili yapılmış herhangi bir yasak kapsamındaki ürünün yola çıkmasını tezvirat haline getirme çabası, sadece uluslararası dış ticaret, gümrükleme, lojistik mevzuatını ve prosedürlerini bilmemekle ya da kötü niyetle açıklanabilir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve hükümetinin bu konuda aldığı karar, üzerinde kötü niyetli spekülasyonlara fırsat vermeyecek kadar açık ve nettir ve sıkı bir şekilde uygulanmaktadır. Vatandaşlarımızın bu tür yalan ve yanlış haberlere itibar etmemelerini ve müsterih olmalarını rica ederiz. Türkiye Cumhuriyeti olarak ilk günden beri yanlarında olduğumuz Filistinli kardeşlerimizin her zaman her alanda her platformda yanlarında olmaya devam edeceğiz.”
Kırıkkale Ünlü şarkıcı Lara’dan kritik maç öncesi taraftarlara çağrı: "Stadyuma bekliyoruz" Ünlü şarkıcı Lara, pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşı karşıya gelecek Kırıkkalegücü FSK’ya destek için taraftarlara ’stadyuma bekliyoruz’ çağrısı yaptı. Lara, ’Haydi Kırıkkalem, bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu’na bekliyoruz’ dedi. TFF 3 Lig’de son iki haftaya girilirken, 21 Nisan Pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş.’yi ağırlayacak Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında alacağı en az beraberlikle ligde kalmayı hedefliyor. Ligde çıktığı 26 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 14 mağlubiyet alan Kırıkkalegücü FSK, topladığı 26 puanla ligin 12. sırasında küme düşme hattının 4 puan üzerinde yer alıyor. Ünlü sanatı Lara taraftarları maça davet etti Kırıkkaleli ünlü sanatçı Lara, paylaştığı görüntülü mesajda, Kırıkkalegücü FSK için ’stadyumu doldurmalıyız’ diyerek, vatandaşları maça davet etti. Lara, mesajında, "Haydi güzel Kırıkkalem! Kırıkkalesporumuza güveniyoruz, inanıyoruz. Her zaman da destekliyorum. Arkadaşlar, bu pazar Gümüşhane ile maçımız var. Çok önemli ve bu maçı almalıyız. Stadyumu doldurmalıyız. Bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu’na bekliyoruz. Takımımıza destek olalım, sahip çıkalım. Sizleri seviyorum güzel Kırıkkale’m" ifadelerine yer verdi.