YEREL HABERLER - 27 Şubat 2017 Pazartesi 11:26

Fatsa’da Vergi Haftası etkinlikleri

A
A
A
Fatsa’da Vergi Haftası etkinlikleri

Fatsa Vergi Dairesi çalışanları 28.Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı ve daire çalışanları hükümet konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunu yaptıktan sonra saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu. Vergi Haftası kutlamalarına Fatsalı serbest muhasebeci ve mali müşavirler de katıldı.
Çelenk sunumu sonrası açıklamalarda bulunan Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı, “Vergi Haftası’nın 28. yılını kutluyoruz. 27 Şubat-5 Mart tarihleri arasında ülkemiz genelinde kutlamalar gerçekleşiyor. Vergi Haftası’nda verginin tabana yayılması, mükelleflerinin vergiye gönüllü uyum sağlaması, mükellef idari ilişkilerinin geliştirilmesi gibi amaçlar hedefleniyor. Fatsa Vergi Dairesi Müdürlüğü olarak bu amaçlara ulaşma adına hafta boyunca birçok etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Ödedikleri vergilerle Fatsalı vatandaşlarımız ülkemizin kalkınmasın ve istihdama destek oluyorlar” dedi.
6 yıldır Fatsa’da görevini sürdürdüğünü belirten müdür Sarı, ilçemiz vergi dairesi gerçekten başarılı ve verilen görevleri zamanında yapan bir daire. Vergi ödeme anlamında da cari dönem tahsilâtlarımız her yıl yüksek rakamlarda seyrediyor. Fatsalı vatandaşlarımız, mükelleflerimiz vergilerini ödüyorlar. Vergi Haftası tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir