GENEL - 16 Ocak 2018 Salı 14:52

Ünye’de EMİTT hazırlığı

A
A
A
Ünye’de EMİTT hazırlığı

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, EMİTT Turizm Fuarı öncesi turizmcilerle bir araya geldi.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, EMİTT Turizm Fuarı öncesi turizmcilerle bir araya geldi.


Her yıl Ocak ayının 25-28 tarihleri arasından gerçekleştirilen dünyanın en büyük 4.turizm fuarı olan EMİTT İstanbul Fuarı’na Ünye Belediyesi bu yıl ikinci kez katılıyor.


Geçen yıl gerçekleştirilen fuara katılan Ünye Belediyesi Ünye Yaşayan Kültürel Miras Müzesi evi konsepti ile fuar alanında dikkat çekmiş ve standı çok sayıda kişi ziyaret etmişti.


Dünyada turizm alanında etkili seyahat acenteleri ve otellerin katıldığı fuarda turizm alanında ciddi tanıtım imkânı ve bağlantılar gerçekleştiriliyor.


Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar bu kapsamda fuar öncesi Ünye’de faaliyet gösteren turizm işletmecileri ve acenteler ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.


Toplantıya Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, turizm işletmecileri ve acenteler katıldı.


Ünye’nin turizmi anlamında tanıtımı noktasında fikir ve uygulamalarla ilgili görüş alışverişini yapıldığı toplantıda bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçeye ve bölgeye gelecek yerli ve yabancı turistlerin Ünye’de konaklamaları ve vakit geçirmeleri için bir planlama yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bayrampaşa’da "ayak ezme" tartışması kanlı bitti: 1 ölü Bayrampaşa’da bir esnafın kardeşi, aracıyla başka bir esnafın oğlunun ayağını ezdi. Şahıs hastane masraflarını karşılamayınca esnaflar arasında çıkan bıçaklı kavgada, ayağı ezilen kişinin babası hayatını kaybetti. Kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, 22 Nisan tarihinde sabah 10.00 sıralarında, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, geçtiğimiz ay, restoran işletmecisi Adem G.’nin kardeşinin kullandığı araç, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan K.’nın oğlunun ayağını arabayla ezdi. Kazada, aracın içinde bulunan Adem G., hastane masraflarını ödemedi. Bunun üzerine Adem G. ile Ercan K. arasında tartışma çıktı. Tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ercan K., Adem G. ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ercan K., o esnada kardeşi Cengiz K.’yı aradı. Dükkana gelen Cengiz K. ise bıçak darbelerinden kendini korudu. İki çocuk babası Ercan K. (47), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ercan K.’nın cenazesi, defnedilmek üzere Giresun’a götürüldü. Şüphelilerin daha önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulundukları öğrenildi. Öte yandan konuyla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde, Ercan K. ve oğlu Anıl K.’nın Adem G. ve Metin G. ile aralarında daha önceden alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi. Çalışmalar kapsamında Adem G. ile kuzeni olduğu belirlenen Metin G. isimli şüpheli şahıslar aynı gün polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, “kasten öldürme” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.