YEREL HABERLER - 22 Nisan 2017 Cumartesi 15:15

Ünye’de park yeri tartışması tatlıya bağlandı

A
A
A
Ünye’de park yeri tartışması tatlıya bağlandı

Ordu’nun Ünye ilçesinde Büyükşehir Belediyesi zabıtası ile Ordu’ya taşımacılık yapan bir seyahat firması arasında araç park yeri yüzünden çıkan tartışma tatlıya bağlandı.

Ordu’nun Ünye ilçesinde Büyükşehir Belediyesi zabıtası ile Ordu’ya taşımacılık yapan bir seyahat firması arasında araç park yeri yüzünden çıkan tartışma tatlıya bağlandı.


Yıllardır Liseler Mahallesi devlet sahil yolu üzerinden Ordu’ya gidiş-geliş yapan Ünye Seyahat’in mevcut yerinin büyük olduğu ve fazla araç durduğu gerekçesiyle durağın tek araca düşürülmesi kararlaştırıldı. Büyükşehir Belediyesi zabıtasının durağa gelerek araçların kaldırılmasını istemesi üzerine şoförler ile zabıtalar arasında kısa süreli tartışma yaşandı.


Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü İsa Öztürk ekiplerin başında gelerek şoför esnafıyla görüştü. Şoförler, park yerinin tek araca düşürülmesi kararına karşı çıkarken, Zabıta Müdürü İsa Öztürk ise kendisine verilen talimatı uyguladığını söyledi. İsa Öztürk "Ben sizlerin taleplerini de dinleyip amirlerime ileteceğim. Büyükşehir Belediyesi de bir planlama yapıyor. Bu da halkımızın daha iyi şartlarda ve koşullarda yaşamasıdır. Planlamada burada bir araç yerinin bırakılması ve sizlerin yolcularınızı karşılayabileceğiniz bir yer tespiti. Ben bizzat buraya gelerek yerinde görmek istedim. Şimdi sizin isteğiniz olan iki araçlık yeri amirlerimle konuşup isteğinizi yerine getireceğim" dedi.


Yapılan telefon görüşmelerinin ardından şoförlerin istediği iki araçlık yer onaylandı ve iş tatlıya bağlandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını belirterek,"FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadesini kullandı. Yerlikaya operasyonlarla ilgili şunları kaydetti: "Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri, TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Aksaray, Bolu, Gaziantep, Sakarya, Muğla, Mersin, Manisa, İstanbul, Kayseri, Kars, Erzurum, İzmir, Elazığ, Adana, Uşak, Denizli, Sivas, Mardin, Edirne ve Bursa’da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen ’Kıskaç-11’ operasyonlarında şüphelilerin: Örgütün sözde ’Emniyet Mahrem Yapılanması’ içerisinde faaliyette bulundukları, örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları, örgütün ’Gaybubet Evi’ olarak adlandırdıkları hücre evlerinde barındıkları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu, çok sayıda dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."