POLİTİKA - 19 Haziran 2018 Salı 19:05

Yediyıldız: “Ordu yine tarih yazdı”

A
A
A
Yediyıldız: “Ordu yine tarih yazdı”

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu mitingi’nin coşkuyla gerçekleştirildiğini ve önemli müjdelerin verildiğini belirterek, “Ordu tarihi bir güne imza attı. Ordulu hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastı” dedi.


AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu 19 Eylül Stadyumunda düzenlenen Ordu Mitingi’inde Ordulularla buluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesi alana gelen vatandaşlar meydanı saatler öncesinden hınca hınç doldurdu. Akkuş’tan Mesudiye’ye, Ünye’den Gülyalı’ya tüm Ordu adeta 19 Eylül Stadyumuna aktı. Stadyumunu dolduran onbinlerce vatandaş coşku içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledi. Miting öncesi yağan yağmura rağmen Ordulular, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevincini yaşadı.



Yediyıldız: “Ordu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastı”


Onbinlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitingini değerlendiren Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, muhteşem bir miting yaşadıklarını belirtti. Ordu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrını bastığını dile getiren Yediyıldız, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi muhteşem bir coşku ile gerçekleştirildi. Ordu’nun 19 ilçesinden vatandaşlarımız adeta 19 Eylül stadyumuna akın ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastı. Ordu gerçekleştirilen bu miting ile bir kez daha tarih yazdı” diye konuştu.



“Cumhurbaşkanımız fındık üreticisinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi”


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ordululara çok önemli bir müjde vererek ‘Fındık üreticilerimizin mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz’ söylemenin çok önemli olduğuna dikkat çeken AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Yediyıldız, “Cumhurbaşkanımız mitinginde Ordu’ya yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında Orduluların beklediği çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanımız AK Parti iktidarları döneminde Ordu’ya 20.4 katrilyon lira yatırım yapıldığını belirtti. Ordulu hemşehrilerimizin heyecanla beklediği 900 yataklı şehir hastanesi için çalışmaların ihale sürecinden hemen sonra başlanacağı bizzat Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kendisi açıkladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ayrıca fındık üreticisine sahip çıktığını bir kez daha gösterdi. Cumhurbaşkanımız, Toprak Mahsülleri Ofisi’ni (TMO) devreye soktuğunu belirterek ‘fındık üreticilerimizin mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz’ söylemi fındık üreticisinin ne kadar çok yanında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu” şeklinde konuştu.


AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, ayrıca stadyumu dolduran ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basan tüm Ordululara teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Komşusunu öldüren sanığa müebbet hapis talebi Kocaeli’nin İzmit ilçesinde beraber alkol içtiği komşusunu nişanlısına küfür ettiği iddiasıyla tüfekle vurarak öldüren sanık hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Olay, 21 Haziran 2023’de Durhasan Mahallesi’ndeki ağaçlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, İsmail Kütük (54) ile Erdem D. (35) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Erdem D., pompalı tüfekle İsmail Kütük’e ateş etti. Kurşunlar vücuduna isabet eden Kütük, olay yerinde yaşamını yitirdi. İlçe Jandarma Komutanlığına giderek teslim olan Erdem D. ise tutuklandı. Olaya ilişkin açılan davanın duruşması Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Erdem D., maktulün ailesi ve taraf avukatları katıldı. Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanığın jandarmaya verdiği ilk ifadesinde maktulün annesine yönelik küfür ettiğini söylediği, ancak mahkeme huzurunda ise nişanlısına yönelik küfür ettiğini beyan ettiğini belirtti. Sanığın suçtan kurtulmaya ve tahrik hükümlerinin uygulanmasına yönelik çelişkili ifade verdiği göz önüne alındı. Bu sebeple sanık hakkında kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası talep edilirken, tahrik indirimi ise uygulanmaması istendi. Mahkeme heyeti, avukatların süre talebi üzerine sanığın tutukluluk halinin devamına ve duruşmanın ertelenmesine karar verdi. Maktulün nişanlısına küfür ettiğini iddia etmişti Sanık ilk celsede verdiği ifadesinde, "Maktul ile beraber alkol içiyorduk. İsmail Kütük müstakbel eşi hakkında çirkin sözler söyledi. Hamile nişanlım hakkında, ’O çocuk senden değildir, çocuğun kimden olduğu belli değil’ diyerek nişanlıma küfür etti. Söyledikleri karşısında İsmail’e karşı çıkınca yüzüme tükürüp küfür etti, tokat attı. Yerde duran tüfeği kendisine doğrultum. İsmail tüfeğin namusunu tutarak ’Beni mi vuracaksın?’ diyerek küfür etti. Aramızda arbede oldu, tüfeği doğrulttuğumda elim tetikteydi ve tüfek patladı. Neresine isabet ettiğini hatırlamıyorum. Yere düşmeyince yine bana saldıracak düşüncesiyle 2 kez daha tetiğe bastım. Sonra olay yerinden uzaklaştım" ifadelerini kullanmıştı.