POLİTİKA - 17 Nisan 2018 Salı 13:50

MHP Osmaniye İl Başkanı Loş: "Seçime hazırız"

A
A
A
MHP Osmaniye İl Başkanı Loş: "Seçime hazırız"

MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih Loş, seçime hazır olduklarını söyledi.

MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih Loş, seçime hazır olduklarını söyledi.


Loş, yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin 26 Ağustos 2018’de yapılması gerektiğini açıklamasıyla ilgili olarak, "Türk ve Türkiye düşmanlarının at oynatmaya çalıştığı şu günlerde liderimiz her zaman olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti düşmanlarına gereken dersi en makul, en akılcı, en demokratik şekilde 26 Ağustos erken seçim diyerek vermiştir” dedi.


MHP İl Başkanı Loş, açıklamasında şunları kaydetti:


"Ülkemizin 16 Nisan halk oylamasıyla onaylanan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine herhangi bir gecikme olmaksızın geçmesi milli beka ve tarihi emanetler açısından acil hal almıştır. Öngörüleriyle geleceğe ışık tutan liderimiz önümüzde ülkemiz ve milletimiz aleyhine olabilecek önlemleri sorumluluk ve şuurla almak suretiyle Türk milletinin önünü açmıştır. Bugüne kadar ne söylediyse çıkan liderimizin bugün yine erken seçim kararı alması Türk milletinin menfaatine olacak, Türkiye düşmanlarının, ayak oyunu oynayanların sonu olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu günden bugüne kadar ülke menfaatleri konusunda kararlar almış oynanan ve oynanmaya çalışılan senaryoları bozmuştur ve bozmaya devam edecektir. Osmaniye il, ilçe, kadın kolları ve ocak teşkilatları olarak liderimizin işaret ettiği 26 Ağustos Pazar günü seçimler yapılsın kararına sonuna kadar katılıyor ve seçime hazır olduğumuzu belirtiyoruz."

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Ekipler Korhan Berzeg’e ait yeni bulguların peşine düştü Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’nde dere yatağında bulunan kimlik, kemik ve elbise parçalarının kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e ait olduğu değerlendirilirken, bölgede yeniden detaylı arama çalışmaları başlatıldı. Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı kırsal Armutlu Mahallesi’nde, bundan tam 313 gün önce yürüyüş yapmak için köpeği Tina ile birlikte evinden ayrılan Ekonomist Korhan Berzeg’den (83) bir daha haber alınamamıştı. Armutlu’ya komşu konumda olan Gelgeç Mahallesi’nde konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gelgeç Mahalle Muhtarı Ahmet Gülay tarafından mahalleye gelen içme suyu ile ilgili dere yatağında gözlem yapıldığı esnada Korhan Berzeg’e ait olduğu düşünülen kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Muhtar Ahmet Gülay’ın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Cumhuriyet savcısı ile jandarma ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından bulunan kemik parçaları Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bugün ise kimlik, kredi kartı, kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğu bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı. Bölgede, Korhan Berzeg’e ait farklı bulgular aranıyor. Diğer yandan, Korhan Berzeg’in İngiltere’de yaşayan kızı Nisa Berzeg’in Türkiye’ye dönmek üzere bu sabah yola çıktığı öğrenildi.