GENEL - 06 Şubat 2017 Pazartesi 09:55

Cumhurbaşkanına “komşunu al gel “desteği

A
A
A
Cumhurbaşkanına “komşunu al gel “desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik “komşunu al gel” çağrısına memleketi Rize’den destek geldi.
Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki en büyük termal turizm tesisi olan RİDOS Termal Oteli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını desteklemek için çağrıya uyan gurbetçilere yönelik ekstra kampanyalar geliştirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan RİDOS Termal Oteli Sahibi Kasım Ekşi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını memnuniyet ile gide getirdiklerini belirterek “Doğa ve sağlık konsepti ile hizmet vermekte olan işletmemizde, Cumhurbaşkanımızın çağrısına destek vermek için bazı kararlar aldık. Biz bu çağrıyı desteklemek için otelimizde 5 gün konaklayan müşterilerimizden 4 günlük ücret alacağız. Bir defaya mahsus güzellik maskesi ve 15 dakikalık masajlardan ücret almayacağız. Tüm ekstra hizmetlerde ise yüzde 10 indirim uygulayacağız” dedi.
Ekşi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının karşılık bulması için turizm sektöründeki diğer işletmelerinde de kendi alanlarında çağrıyı desteklemesi gerektiğini ifade ederek “Türk turizmini daha cazip hale getirmek için her turistin otel rezervasyonunu ibraz etmesi halinde Türk Hava Yolları başta olmak üzere diğer hava yolu şirketleri de bu turistlere yüzde 10-20 indirim uygulayabilir. Bu iskonto doping etkisi yapacaktır” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir