ASAYİŞ - 15 Mart 2017 Çarşamba 17:22

24 ayrı hırsızlık kaydı bulunan şahıs yakalandı

A
A
A
24 ayrı hırsızlık kaydı bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da 3 ayrı ilçede ikametten hırsızlık yapan ve 24 ayrı suç kaydı bulunan şahıs Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro amirliği ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Sakarya’da 3 ayrı ilçede ikametten hırsızlık yapan ve 24 ayrı suç kaydı bulunan şahıs Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro amirliği ekiplerince kıskıvrak yakalandı.


Edinilen bilgilere göre, Serdivan ilçesi Arabacıalanı Mahallesinde, Erenler ilçesi Dilmen Mahallesi ve Adapazarı ilçesi Yağcılar Mahallesindeki ikametlerde hırsızlık yapıldı. Olay yerinde inceleme yapan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro amirliği ekipleri hırsızlık olayına karışan otomobili tespit etti. Takip sonucu Ö.A., idaresindeki otomobil Adapazarı ilçesi Tepekum Mahallesi Turan Caddesi durduruldu. Şahıs polis ekiplerince gözaltına alınırken, otomobilde yapılan aramada bir adet Baretta marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 16 adet fişek, araç içerisinde çok sayıda kapı kilit göbeği kırmaya yarayan aletler ve dil attırma malzemeleri ele geçirildi.


Gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Eskişehir İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü’nden 14 ilçede eş zamanlı çiftçi ziyareti Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının başlattığı "Çiftçi Eğitimi İhtiyaç Analizi" çalışması çerçevesinde, Bakanlığın görev alanındaki konularda etkinliğin, verimliliğin ve üretkenliğin artırılması maksadıyla Eskişehir’in 14 ilçesinde eş zamanlı çiftçi ziyareti gerçekleştirdi. Çiftçilerin eğitim ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla bitkisel ve hayvansal üretim yapan tarım işletmelerinde anket çalışması gerçekleştirildi. Ziyaretlerde, çiftçilerin eğitim ihtiyaçları belirlenerek, tarımsal faaliyetlerin verimliliğinin artırılması hedeflendi. Anketlerde yer alan eğitim konuları Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı genel müdürlükler, il müdürlükleri, enstitüler, kuruluş müdürlükleri ve üniversitelerde görevli personel ile yapılan çalışma sonucu tespit edildi. İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri çiftçilerle birebir görüşmeler yaparak, tarımsal faaliyetlerde karşılaştıkları sorunları ve ihtiyaçları görevlilerce dinledi. Çiftçilere verilecek eğitimlerin belirlenmesi amacıyla yapılan bu ziyaretler, tarımsal üretimde kalite ve verimliliği artırmayı hedefliyor. Ziyaretler sırasında çiftçilere tarımsal destekler, gübreleme teknikleri, sulama yöntemleri, hastalık ve zararlılarla mücadele konularında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, çiftçilerin ihtiyaç duyduğu konuların belirlenmesi ve çözüm önerilerinin sunulması için çalışmalar yapıldı.