- 03 Ocak 2018 Çarşamba 17:47

Akyazı Belediyesi işçi toplantısı gerçekleştirildi

A
A
A
Akyazı Belediyesi işçi toplantısı gerçekleştirildi

Akyazı Belediyesi bünyesinde hizmet veren kadrolu işçilerin 2018-2019 yılı toplu iş sözleşmesi Belediye Başkanı Hasan Akcan, Yerelsen ve Hizmet-İş Sendikasının katılımıyla imzalanmıştı.

Akyazı Belediyesi bünyesinde hizmet veren kadrolu işçilerin 2018-2019 yılı toplu iş sözleşmesi Belediye Başkanı Hasan Akcan, Yerelsen ve Hizmet-İş Sendikasının katılımıyla imzalanmıştı.


Akyazı Belediye bünyesinde çalışan tüm işçiler, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Hak-İş Konfederasyonu Sakarya İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Akyazı Belediyesi Sendika Temsilcileri Engin Eroğlu, Alpaslan Bayraktar, Arzu Kahveci’nin katılımıyla bir araya geldi.


Akyazı Belediyesi Sendika Temsilcisi Engin Eroğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar bizlere her konuda yardımcı olan Akyazı Belediye başkanımız Hasan Akcan’a teşekkür ediyoruz. Bizler Akyazı Belediyesi çalışanları olarak hizmet odaklı çalıştığımız için her zaman ücreti ikinci planda olarak çalışmaktayız. Başkanımız ve idarecilerimiz bizlerin çalıştığını gördükçe her zaman uygun anlaşma şartlarında sorun göstermediklerini” belirtti.


Hak-İş Konfederasyonu Sakarya İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, “Sendika hizmeti emek emeği hizmet bilen bir anlayışla her zaman işçi kardeşlerimizin yanında bulunduk. Akyazı Belediyesiyle anlaşmaya vardığımız toplu iş sözleşmesinin hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise yaptığı, “Belediyemizin bel kemiği olan işçi kardeşlerimizi özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla yeni KHK ile taşeron kadrolu işçi statüsüne geçecek arkadaşlarımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. 2018-2019 toplu iş sözleşmesinin belediyemizin ve tüm işçi kardeşlerimiz için hayırlı ve uğurlu olsun” dilekleri ile sözleşmeleri imzaladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara CHP Genel Başkanı Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret etti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i Gölbaşı’ndaki konutunda ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyareti yaklaşık 1,5 saat sürdü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Özel ve Sezer kapıda basın mensuplarına poz verdi. Gazetecilerin "Görüşmenizde anayasa değişikliği gündeme geldi mi" sorusuna Sezer, "Hayır. Nazik ziyareti için teşekkür ediyorum Sayın Başkan’a. Görevinde başarılar diliyorum. Zor bir görev yüklendi. Mutlaka başarılı olacaktır, umudum o" cevabını verdi. Özgür Özel de ziyarete ilişkin, "Biz Sayın Cumhurbaşkanımıza daha önce de nezaket ziyaretlerinde bulunmuştuk. Ben Genel Başkan seçildikten sonra kendisi bir tebrik telefonu açmıştı. Ben de bu tebrik telefonuna teşekkür için bir ziyarette bulunmayı istedim. Kendisinin engin devlet tecrübelerinden yararlanıyoruz, kendisinin tavsiyelerini alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde çok önemli bir dönemde çok başarılı ve halen daha Türkiye’deki herkesin o süreci imrenerek hatırladığı bir cumhurbaşkanlığı dönemi geçirmişti. Bizim haddimize değil tabii ki bu takdir ifadelerini söylemek. Kendisinin tavsiyelerini aldık. Bundan sonraki süreçlerde de kendileri uygun gördükçe Sayın Cumhurbaşkanımızı düzenli aralıklarla ziyaret edeceğiz” şeklinde konuştu.