YEREL HABERLER - 13 Temmuz 2017 Perşembe 18:24

Protokol gazi ziyaretlerini sürdürüyor

A
A
A
Protokol gazi ziyaretlerini sürdürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminde askerlerin kurşunlarına hedef olarak gazi olan vatandaşları ziyaretlerini sürdürüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminde askerlerin kurşunlarına hedef olarak gazi olan vatandaşları ziyaretlerini sürdürüyor.


Gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Vali İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Albay Emin Dursun, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, kaymakamlar, il müdürleri ve gazi yakınları yer aldı. Vali İrfan Balkanlıoğlu yaptığı açıklamada, “Gazilerimizin varlığı ve onların aziz hatırası, bizim şerefimizdir. O gece şaha kalkmış bir millet, milletimizin yüreğinde ise istiklalin marşı vardı. O gece inancının verdiği güçle bayrağı indirmeyen tüm gazilerimize minnettarız. Vatanı uğruna ölümü göze almış bu aziz millet, asla esareti kabul etmez. Vatanın bağımsızlığı, milli birlik ve beraberliğimizin bekası uğruna büyük fedakârlık gösteren tüm gazilerimizden Allah razı olsun” dedi.


AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Bugün 15 Temmuz hain darbe girişiminde vatan müdafaasında kurşunlara hedef olan gazilerimize ziyaretlerde bulunduk. 15 Temmuz gecesi göğsünü mermiye siper eden, büyük kahramanlık örneği gösteren tüm gazi ve şehitlerimize minnettarız. Rabbim bir daha böyle karanlık bir geceyi ülkemize ve milletimize yaşatmasın” ifadelerini kullandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Darbe kalkışmasında korkusuzca mermilerin önüne dikilen gazilerimize ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. O karanlık gecede elleriyle tankları durduran, göğsünü mermilere siper eden gazilerimiz başımızın tacıdır. 15 Temmuz’da millet olarak darbecilere karşı dik duruşumuzu gösterdik. 249 şehit, 2 binin üzerinde gazi verdik. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin. Şehrimizde genç, yaşlı, çocuk, kadın 7’den 70’e herkes vatan için, millet için, demokrasi için, bayrak için meydanlardaydı. Milletimizin bu feraseti ve dirayeti olduğu müddetçe bize kimse diz çöktüremez. Gazilerimize bir kez daha geçmiş olsun diliyorum” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir