ASAYİŞ - 23 Eylül 2018 Pazar 06:38

Sakarya’da trafik kazası: 1’i çocuk 4 yaralı

A
A
A
Sakarya’da trafik kazası: 1’i çocuk 4 yaralı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde otomobil ve panelvanın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde otomobil ve panelvanın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.


Kaza, Sapanca ilçesi İzmit Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kartepe yönüne giden Mehmet Tuna A. yönetimindeki 41 SP 978 plakalı otomobil, Yanık Mahallesi’nde cadde üzerinde dönüş yapan Ümit A. yönetimindeki 34 KF 6211 plakalı panelvana çarptı. Kazada panelvan sürücüsü Ümit A. ve aynı araçta bulunan Bilal K. ile diğer araçta yolcu olarak bulunan Gülden A. ve 6 yaşındaki oğlu Ömer Çınar A. yaralandı. İlk tedavileri kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan yararılar ambulansla Sapanca İlçe Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Giresun Trendyol 1. Lig: Giresunspor: 0 - Göztepe: 3 Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Giresunspor, sahasında karşılaştığı Göztepe’ye 3-0 mağlup oldu. Maçtan Dakikalar 18. dakikada sağ kanattan Ertuğrul’un ortasında ceza sahası içinde Şahihn’in kafa vuruşunda top üstten dışarı çıktı. 38. dakikada Celil’in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Heliton’un kafa vuruşunda top üst direğe çarparak dışarı çıktı. 41. dakikada sağdan son çizgiye inen Kubilay’ın yerden pasında kale önünde Yalçın topu ağlara gönderdi. 0-1 49. dakikada sol kanattan Romulo’nun ortasında ön direkte Yalçın’ın şutunda top filelere gitti. 0-2 68. dakikada sol kanattan ceza sahasına sokulan Ümit’in şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-3 Hakemler: Süleyman Bahadır, Özgür Ertem, Erkan Akbulut Giresunspor: Göktan, Mehmet, Ertuğrul (Fatih dk. 85), Anıl Yiğit (Furkan Arda dk. 85), Kadir, Faruk Can (Ahmet Lütfü dk. 89), Talha, Enishan (Ali Emirhan dk. 85), Furkan Şahin, Alperen (Mert Han dk. 75) Yedekler: Erkan, Muhammet Miraç, Arda, Şenel Hami, Emre Teknik Direktör: Serhat Güller Göztepe: Lis, Ogün, Tarkan, Heliton (Mesaaoudi dk. 72), Nielsen, Ümit, Dennis, Yalçın (Doğan dk. 84), Celil (Atınç dk. 79), Romulo (Lundqvist dk. 79), Kubilay (Taha dk. 72) Yedekler: Arda, Ahmet, Ensar, Mamah, Fıratcan Teknik Direktör: Stanimir Stoilov Goller: Yalçın Kayan (dk. 41 ve 49), Ümit Akdağ (dk. 68) (Göztepe) Sarı kart: Taha Altıkardeş (Göztepe)
Konya Konya’da AKOM teyakkuzda Konya’da, Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) teyakkuza geçti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şiddetli rüzgarın şehrin belli bölümlerinde etkisini gösterdiğini, buna mukabil Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin teyakkuz halinde olduğunu dile getirdi. Vatandaşları oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyaran Başkan Altay, “Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) sosyal medya hesabından yayınlanan uyarılara dikkat edelim. AKOM’da tüm şehir kameraları ve risk bölgeleri an be an takip ediliyor ve sahada görevli arkadaşlarımıza çalışma noktaları veriliyor. Rüzgarın şiddetini artacağı yönünde tahminleri tekrar hatırlatıyorum. Mesire alanı ve yoğun ağaçlı parklarımızda lütfen dikkatli olalım. Trafiğe kapanan Sille Alt Geçidimizi yeniden trafiğe açtık” diye konuştu. Öte yandan, AKOM’dan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “İlimizde meydana gelen kuvvetli fırtınanın etkisiyle Afet Koordinasyon Merkezimize gelen ihbarlara ekiplerimiz anında müdahale ediyor. Trafikte seyir halinde olan tüm vatandaşlarımızın çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” Çalışmalara devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri fırtına sebebiyle kırılan ağaçları keserek kamyonlara yükleyip kaldırıyor.
Şırnak Bakan Göktaş, Cudi’nin yıldız kızları ile söyleşi yaptı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şırnak Belediyesi Dengbej Evinde Cudi’nin yıldız kızları ile söyleşi yaptı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Şırnak’a geldi. Bakan Özdemir Göktaş, Şırnak Belediyesi Dengbej Evinde öğrenciler ile söyleşi programında öğrencilerin talep ve isteklerini dinledi. Burada öğrencilerle konuşan Bakan Göktaş, “Her biriniz alanında pırıl pırıl yetişmiş azimli, başarılı bin bir zorlukla karşılaşmış olmanıza rağmen, sporla, sanatla farklı dallar ile TÜBİTAK’ta, yarışmalarla farklı alanlarda her biriniz çaba sarf ettiniz ve zorluğa rağmen her biriniz bu başarıları elde ettiniz. İnanmak başarının yarısıdır. Sizler inandığınız için kulüplerimiz başarıyor. Sizler inandığınız için Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonu olabiliyorsunuz. Ben burada asla pes etmeyen bir gençlik görüyorum” dedi. Kızlara ailelerinin, mahallelerinin, şehirlerinin ve ülkelerinin gurur kaynağı olduğunu dile getiren Bakan Göktaş, “Başarılı kadın olmak için, her zaman isim sahibi olmak gerekmiyor. Bir yerden başlayıp mücadele ettikçe yaptığımız işin aslında ne kadar kıymetli olduğunu ortaya çıkarıyorsunuz. Devletimiz buraya çok güzel bir spor okulu kurmuş, buraya çok güzel imkan sağlamış. Bu spor okulu sayesinde bir çok dalda çok başarılı çocuklarımız çıkmış. Bizde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak çocuklarımıza her türlü desteği sağlıyoruz. Bu ülkenin başarısı kadınlar ve kız çocukları ile mümkündür. Şırnak Valiliğimiz üzerinden, spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunacağız. Bizde devlet olarak çocukların okullaşmasına yönelik sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte çok güzel adımlar attık. Şuan aranızda ileride ülkenin başarılı sporcuları, bilim insanında, sanatçına bu salondan çıkacağına inanıyorum. Asla pes etmeyin. Bu sizin hayat felsefeniz olsun” diye konuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ziyaretlerin ardından Şırnak’tan ayrıldı.