YEREL HABERLER - 28 Nisan 2016 Perşembe 15:55

Başkan Yılmaz: "ürünlerin Satışı Konusunda Her Türlü Desteğe Hazırız"

A
A
A
Başkan Yılmaz: "ürünlerin Satışı Konusunda Her Türlü Desteğe Hazırız"

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, cezaevlerinde bulunan hükümlülerin yaptığı eserlerden oluşan “Hep Birlikte Baharlı Günlere” isimli el sanatları sergisini gezdi. Sergide mahkumların yaptığı el emeği tabureler vali ve başkanı oldukça şaşırttı.
Cezaevinde kalanların elinden çıkmış sanat eserinden el işlemesine, gıda ürününden mobilyasına kadar geniş yelpazedeki ürünler, bugün Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda görücüye çıktı. Satıştan elde edilen gelirin tutuklu ve hükümlülere verileceği sergiyi gezen Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sergideki el emeği ürünleri tek tek gezerek inceledi.
YILMAZ: "ÜRÜNLERİN SATIŞI KONUSUNDA HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ"
Sergide Samsun Valisi İbrahim Şahin, el emeği göz nuru bütün yapılan işlerin hepsinin cezaevlerinin ürünü olduğunu kamuoyuna göstermenin oldukça önemli olduğunu belirtirken, Başkan Yılmaz da, ürünlerin satışı konusunda belediye olarak her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.
Ardından mahkumların yaptığı tabure ve masaları inceleyen Vali Şahin ve Başkan Yılmaz, taburelere oturup hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir