YEREL HABERLER - 25 Mayıs 2015 Pazartesi 17:05

Hocaoğlu: “Millet AK Parti Farkını Biliyor”

A
A
A
Hocaoğlu: “Millet AK Parti Farkını Biliyor”

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, vatandaşların AK Parti’ye teveccühünün çok yüksek olduğunu belirterek, "Daha önceki hükümetler döneminde yapılmayan pek çok iş bu dönemde yapıldı. Bu yüzden talep çok yüksek" dedi.
Genel Seçimin yapılacağı 7 Haziran öncesi ilçe ilçe gezerek seçim gezilerini yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Canik’te de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Canik esnafını tek tek gezen Hocaoğlu, halkın AK Parti’ye yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, vatandaşların AK Parti’nin farkını bildiklerini söyledi. Hocaoğlu, "Gördüğümüz yoğun ilgi AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ispatlamaktadır" dedi.
“ENGELLERİ DUALARLA AŞTIK”
Son 13 yılda ülke genelinde yaşanan gelişmelere bakıldığında Türkiye’nin nereden nereye geldiğinin çok daha kolay fark edildiğini ifade eden Hocaoğlu, "AK Parti, ayrımcılık üzerinden değil, bütüncül politikalar üzerinden hareket ediyor. Girdiği her seçimde her kesimden yüksek oranda destek alması, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ispatlamaktadır. AK Parti hükümetleri olarak Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetlere imza attık. Memleketin çözülemeyen çok sayıda sorununu çözdük. Ülkemizi dünya liginde bir üst seviyeye çıkardık. Bunları yaparken engellemelerle karşılaştık. Bu engelleri her zaman değerli büyüklerimizin dualarıyla aştık" diye konuştu.
“AK PARTİ’YE TALEP YÜKSEK”
Vatandaşların AK Parti’ye teveccühünün çok yüksek olduğunu söyleyen Hocaoğlu, "Bu ilginin 7 Haziran akşamı sandığa yansıyacağına inanıyoruz. Halkımızı dinliyoruz. Vatandaşımızın refahını artırmak hepimizin görevi. Ama bunlar yavaş yavaş oluyor. AK Parti zamanında çok iyi noktalara gelindi. İnsanlar bunu fark ediyor. Hedefimiz bundan sonra çok daha iyi noktalara gelebilmek. Standartlarımız yükseldikçe taleplerimiz artıyor. O talepleri karşılamak için de çok daha fazla çabalamalıyız. İnsanlar bunu görüyor. Daha önceki hükümetler döneminde yapılmayan pek çok işin bu dönemde yapıldığını biliyorlar. Bu yüzden talep çok yüksek" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (İlk yarı) UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında Olympiakos ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı sarı-lacivertlilerin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 9. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazında serbest vuruşta topun başına geçen Szymanski’nin şutunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarıya çıktı. 11. dakikada ceza yayının gerisinde topla buluşan Szymanski, pasını ceza sahası içi sağ çaprazındaki İrfan Can Kahveci’ye aktardı. Bu oyuncunun yakın direğe yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0 30. dakikada ceza sahası içi sağ tarafından çizgiye inen Szymanski’nin kale önüne aktardığı pasta Szymanski’den önce araya giren Ntoi topu kornere göndererek tehlikeyi önledi. 34. dakikada sağ tarafta topla buluşan İrfan Can Kahveci’nin çalımlarla ilerleyerek ceza yayının sağ tarafından çektiği şutta kaleci Tzolakis topu çeldi. Hakemler: Tobias Stieler, Christian Gittelmann, Mark Borsch Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko Yedekler: Doğukan Demir, İrfan Can Eğribayat, Çağlar Söyüncü, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, Joshua King, Leonardo Bonucci, Cengiz Ünder, Michy Batshuayi, Miha Zajc, Rade Krunic, Zeki Dursun Teknik Direktör: İsmail Kartal Olympiakos: Kostas Tzolakis, Rodinel, Andreas Ntoi, David Carmo, Francisco Ortega, Santiago Hezze, Chiquinho, Kostas Fortounis, Stevan Jovetic, Daniel Podence, Ayoub El Kaabi Yedekler: Alexandros Paschalakis, Athanasios Papadoupis, Andre Horta, Vicente Iborra, Youssef El-Arabi, Sotiris Alexandropoulos, Quini, Giorgos Masouras, Joao Carvalho, Omar Richards, Isidoros Koutsidis Teknik Direktör: Jose Luis Mendilibar Gol: İrfan Can Kahveci (dk. 11) (Fenerbahçe) Sarı kart: Francisco Ortega (Olympiakos)