SPOR - 26 Mayıs 2015 Salı 19:56

Köktaş'tan Samsunspor'a 100 Bin Tl

A
A
A
Köktaş'tan Samsunspor'a 100 Bin Tl

AK Parti Samsun milletvekili adayı Fuat Köktaş, Samsunsop’un Play-off maçları öncesi kampanya başlattıklarını, kendi adına 100 bin TL bağışta bulunduğunu belirterek, kampanya ile ilgili Samsun’daki herkesin destek vermesini istedi.
Samsunspor eski kulüp başkanı ve AK Parti Samsun milletvekili adayı Fuat Köktaş, Play-off karşılaşmaları öncesi Samsunspor Kulübü’ne moral ziyaretinde bulundu. Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu ile görüşen Köktaş, daha sonra Nuri Asan Tesisleri’ndeki kırmızı-beyazlı takımın idmanını izledi. Köktaş, daha sonra tesislerin bahçesinde Samsunspor Yönetim Kurulu Üyeleriyle biraraya geldi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, “Başarının sırrının birlik ve beraberlikten geçtiğini özellikle Samsunspor Kulübü’nde de bunu başarmanın sırrının bu olduğunu her fırsatta, her platforma söylüyorduk. 2010-2011 yılında Allah bize nasip etti ve bu takımı şampiyon yaptık. Bu o birlik ve beraberliğin sayesinde gerçekleşti. Ama ondan önce o günkü şartlarla bizim o işi başarmamızda bizden önceki dönemde bu kulübe başkanlık yapmış Fuat Köktaş’ın yaptığı adımlar, aldığı kararlar belki de bizim o gün takımı süper lige çıkarmamıza katkı sağladı. Biz onun izinden yürüdük ve onun koyduğu düzeni devam ettirdik, başarıyı yakaladık. Daha sonra Samsunspor sıkıntılı süreç yaşadı. O süreçlerde Fuat Başkan dışarıda olmamıza rağmen her zaman bu kulübün yanında oldu. Şu anda da biz göreve geldiğimizden beri daha sonra bizim göreve gelme aşamamızdan itibaren Samsunspor’un yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Biz onunla çok iyi anlaştığımıza inanıyorum. Bizi çok iyi anlıyor. Her platforma destek veriyor. Çünkü bizim bugünlerde en büyük desteğimiz bir arada olmamız, bir arada güçlü bir şeklide hareket etmemiz” dedi.
Samsunspor’un, bütün siyaset kurumlarının, etnik yapıların üstündeki bir kimlik hatta şehrin en üst markası olduğunu ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Hatta şehrin en önemli tanıtım aracı olduğunu hep vurguladık. Biz de bunu böyle düşündüğümüz için yönetim ayırmadan hep Samsunspor’un yanında olmaya gayret gösteren bir Samsunspor sevdalısıyız. Samsunspor 2003 yılından itibaren özellikle benim de yönetiminde yer aldığım dönemlerden itibaren çok sıkıntılı süreçleri yaşadı. Çok olumsuz günleri yaşadı ve zaman zaman Samsunspor yöneticileri, zaman zaman taraftar üzüldü. Zaman zaman da mutlu olduğumuz ve sevindiğimiz sezonlar olmuştur” diye konuştu.
KÖKTAŞ’TAN SAMSUNSPOR’A 100 BİN TL
Önemli bir maç öncesi Samsunspor için kampanya başlattıklarını ve kendi adına 100 bin TL yarın öğlene kadar vereceğini belirten Köktaş, “Önemli bir maç öncesindeyiz. 28 Mayıs tarihinde Play-off’un ilk maçını kendi sahamızda oynayacağız. Futbolcu kardeşlerimizin de emeklerini ve alın terlerini mutlaka karşılamamız lazım. Samsunspor bir üst kimliktir. Kongrelerden kongrelere Samsunsporlu olmak, önemli maçlardan maça Samsunsporlu olmak bu şehirde bir anlam ifade etmiyor. Samsunspor’un iyi gününde, kötü gününde bunun yanında olmak Samsunsporlulukta bir anlam ifade eder. Bu şehirde bir güç ve enerji oluşturur. Ben buradan bir çağrıda bulunarak, önümüzdeki ilk maça 48 saat kadar bir süre kaldı. 48 saat kalan bu maçta Samsunspor taraftarlarını, Samsunlu iş adamlarımızı, şehirde yaşayan herkesi bu yükü kaldırmaya davet ediyorum. Yarından itibaren Samsunspor’un önemli bir kaynağa ihtiyacı var. Futbolculara ödenmesi gereken hak edişleri var, alın terlerinin karşılığı var. Bunu mutlaka ödememiz gerektiğini düşünüyorum. Bu çağrıyı da Samsunlu iş adamlarımıza, Samsunlu yöneticilerimizde buradan yapmak istiyorum. Ben kendi adamı Fuat Köktaş olarak bu yükte epey bir fayda sağlayacağım. Ama herkesin yarın bunu okuduklarında Erkut Tutu başkanı arayıp, ‘başkanım benim imkanım bu, bunu takdim ediyorum size’ diyebilmesini arzu ediyorum. Benim de yarından itibaren telefonla arayacağımız Samsun’da iş adamlarımız, ağabeylerimiz, büyüklerimiz var. Her zaman sıkıştığımızda müracaat ettiklerimiz var. Onları da inşallah harekete geçireceğiz. İlk maçta futbolcu kardeşlerimiz en azından hak edişlerinin önemli bir miktarını da alarak sahaya kafalarının rahat çıkmasını temin edeceğiz. Ben bu şekilde de Fuat Köktaş adına 100 bin TL ile bu kampanyayı başlatıyorum. Bu şekilde Samsunlu iş adamlarımıza da çağrıda bulunmak istiyorum. Çünkü önemli 2 maçımız var. Albimo Alanya ile burada ve Alanya’da oynayacağımız maç bizim için önemli. Mutlaka bu 2 maçı almamız gerektiğini söylüyorum. Yoksa bu 2 maçtan birini kaybettiğimizde bir sezon daha bekleyeceğiz. Aynı sıkıntıları, aynı sorunları 1 yıl daha yaşıyor olacağız. Ama fırsat önümüze gelmiş, yönetim ve futbolcular bunu bizim önümüze taşımış, artık şehir olarak da bunun gereğini yapmamız gerekiyor. İnşallah 5 Haziran’da Samsunspor süper lige merhaba diyecek” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Köktaş, telefonla kardeşini arayarak, yarın öğlene kadar 100 bin TL’yi Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu’nun bildireceği bir hesaba aktarmasını istedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya 15 metrelik uçurumdan uçtular, hayatlarını ağaç kurtardı Antalya’da yaklaşık 15 metrelik yükseklikten uçarak bir ağacın üzerine düşen otomobildeki karı koca emekli öğretmen, itfaiye ekiplerinin film gibi operasyonuyla kurtarıldı. Kaza, saat 19.30 sıralarında Kepez ilçesi Antalya Bulvarı üzerindeki seyir terası olarak bilinen noktada yaşandı. Alınan bilgiye göre, Hasan T. (68) idaresindeki 60 HF 563 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce demir bariyerlere çarptı ardından yaklaşık 15 metre yükseklikteki uçurumdan bir ağacın üzerine oradan da toprak zemine düştü. Kazayı gören vatandaşlar, araçta bulunan sürücü ile eşi Gülseren T.’yi (68) araçtan çıkardılar. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Hastanede tedavi altına alındılar Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, kaşık sedyeye alıp halat yardımıyla yukarı çıkardı. Çifi, ambulansla kaldırıldıkları Antalya Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı. Çiftin bilinçlerinin yerinde olduğu öğrenildi. Hurdaya dönen araç ise vinç yardımıyla bulunduğu noktadan alındı. "Ağaç olmasaydı muhtemelen ölürlerdi" Kazanın görgü tanıklarından Burak Ürün, "Araba fren sıkarken aşağıya uçtuğunu gördüm. O anda yardıma gidip yaralıları çıkarmaya çalıştım. O ağaç olmasaydı araba aşağı yuvarlanacaktı. Ağaç sayesinde kurtuldular" dedi. Yaralı çifti araçtan çıkarmaya yardım eden bir vatandaş da, "Teyzeyle amcayı çıkardık sonrasında ambulans ekibi ile itfaiye ekibi geldi. Sedye ile buradan çıkarmak 2,5 saat sürdü. 5 metre ileriden uçmuş olsalardı muhtemelen ölürlerdi. Çünkü onları kurtaran ağaç oldu" diye konuştu.