SPOR - 11 Şubat 2016 Perşembe 15:56

Korukır: “Aşağılara DÜşmemiz Mümkün Değil”

A
A
A
Korukır: “Aşağılara DÜşmemiz Mümkün Değil”

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, “Daha aşağı sıralara düşmemiz mümkün değil” dedi.
Kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Engin Korukır, Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları kapsamında yapılan antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Korukır, kötü sonuçlar alan takımının bulunduğu konumdan daha aşağı sıralara düşmesinin mümkün olmadığını vurguladı.
Şanlıurfaspor maçının çok önemli olduğunu fakat kader maçı olmadığını ifade eden Teknik Direktör Korukır, “Şanlıurfaspor maçına ‘kader maçı’ kelimesini kullanmak doğru değil. Göreve, ligin bitimine 15 maç kala geldik. Şimdi 14 maçımız var. Şanlıurfaspor maçını kader maçı olarak görürsek geri kalan 13 maça hangi gözle bakacağız? Ama yine de bu oynayacağımız maç çok önemli. Deplasmanda kazandığımız zaman hesaplar değişik olacak. Şu anda öyle bir yerdeyiz ki aşağısı da var yukarısı da var. Şunu bir kere söyleyeyim; aşağılara düşmemiz mümkün bile değil. Benim aklımın ucundan bile öyle bir şey geçmiyor. Yukarısı için bizim inancımız tam. Oyuncu grubu olarak, teknik heyet olarak, takım olarak bir sıkıntımız yok” diye konuştu.
“ŞANSSIZLIK DA ŞANS DA 1 KERE OLUR”
Geçen hafta şanssız bir yenilgi aldıklarının altını çizen Korukır, “Eğer iyi oynayana 3 puan verselerdi biz son oynadığımız maçtan 9 puan alacaktık. Sadece skora endeksli bir meslekteyiz. Bu oyun skora yansısaydı belki burada daha değişik sorular soracaktınız. Ama ben size yine aynı şeyleri söyleyecektim. Ben takımımdan memnunum. Çok iyi çalışıyorlar. Bizim şu anda hiçbir sıkıntımız, sorunumuz yok. Karşıyaka ligin son sırasında ama bütçe olarak birçok takımdan daha pahalı. Bizim takımımız yine de bu takımların hepsinden iyi bir takım. Allah, sezon başında bu takımı kuranlardan razı olsun. Şanssızlık 1 kere olur, şans da 1 kere olur. Biz o şanssızlığı geçen hafta yaşadık. Bu hafta geçen hafta oynadığımız maçtan daha iyi bir oyun ortaya koyacağız. Futbolcuların üstünde baskı vardır diyemeyiz ama psikolojik bir rahatsızlık olabilir. Futbolcularda ‘yine kaçırırsam’ diye bir düşünce oluşabilir. Sıkıntımız o. Kabahat bizde” diye konuştu.
ANTRENMANDAN NOTLAR
Ligde üst üste kötü sonuçlar alan Samsunspor, hafta sonunda oynayacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Engin Korukır yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde sürdürdü. Öğlen saatlerinde yapılan ve düz koşu ile başlayan antrenman, ısınma ve istasyon çalışması ile devam etti. Kırmızı-beyazlı futbolcular ısınma hareketlerinden sonra idmanı 5’e 2 top kapma çalışması ile sürdürdü. Daha sonra 2 grup haline ayrılan futbolcular hücum ağırlıklı taktik çalışması gerçekleştirdi. Eski Samsunsporlu futbolcu Celil Sağır da idmanı izleyerek takıma moral verdi. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, şut çalışması ile sonlandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya 15 metrelik uçurumdan uçtular, hayatlarını ağaç kurtardı Antalya’da yaklaşık 15 metrelik yükseklikten uçarak bir ağacın üzerine düşen otomobildeki karı koca emekli öğretmen, itfaiye ekiplerinin film gibi operasyonuyla kurtarıldı. Kaza, saat 19.30 sıralarında Kepez ilçesi Antalya Bulvarı üzerindeki seyir terası olarak bilinen noktada yaşandı. Alınan bilgiye göre, Hasan T. (68) idaresindeki 60 HF 563 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce demir bariyerlere çarptı ardından yaklaşık 15 metre yükseklikteki uçurumdan bir ağacın üzerine oradan da toprak zemine düştü. Kazayı gören vatandaşlar, araçta bulunan sürücü ile eşi Gülseren T.’yi (68) araçtan çıkardılar. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Hastanede tedavi altına alındılar Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, kaşık sedyeye alıp halat yardımıyla yukarı çıkardı. Çifi, ambulansla kaldırıldıkları Antalya Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı. Çiftin bilinçlerinin yerinde olduğu öğrenildi. Hurdaya dönen araç ise vinç yardımıyla bulunduğu noktadan alındı. "Ağaç olmasaydı muhtemelen ölürlerdi" Kazanın görgü tanıklarından Burak Ürün, "Araba fren sıkarken aşağıya uçtuğunu gördüm. O anda yardıma gidip yaralıları çıkarmaya çalıştım. O ağaç olmasaydı araba aşağı yuvarlanacaktı. Ağaç sayesinde kurtuldular" dedi. Yaralı çifti araçtan çıkarmaya yardım eden bir vatandaş da, "Teyzeyle amcayı çıkardık sonrasında ambulans ekibi ile itfaiye ekibi geldi. Sedye ile buradan çıkarmak 2,5 saat sürdü. 5 metre ileriden uçmuş olsalardı muhtemelen ölürlerdi. Çünkü onları kurtaran ağaç oldu" diye konuştu.