YEREL HABERLER - 23 Haziran 2017 Cuma 10:11

MMO’dan sağlık anlaşması

A
A
A
MMO’dan sağlık anlaşması

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi üyelerine yönelik özel bir göz hastanesi ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladı.

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi üyelerine yönelik özel bir göz hastanesi ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladı.


Protokol, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve hastane müdürü Gökçe Kaan Alan’ın katılımı ile MMO Samsun Şubesi’nde imzalandı. Protokolle ilgili bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, "Kurumsal bilgi ve teknik donanımı açısından sağlık sektöründe öncü bir branş hastaneyle imzaladığımız protokol sebebiyle mutluyuz. Bugüne kadar MMO Samsun Şube olarak üyelerimize yönelik pek çok çalışma yürüttük ve imzalanan protokol ile üyelerimize verdiğimiz hizmeti daha verimli hale getirmek istiyoruz" dedi.


Gökçe Kaan Alan da hastane olarak MMO Samsun Şube üyelerine hizmet verecek olmaktan dolayı gururlu olduklarını dile getirdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu Ankara’nın Pursaklar ilçesinde 5 Hanımevi’de düzenlenen kurslarda eğitim alan 7 bin 177 kadın yeni hobiler kazanarak sosyalleşme fırsatı buldu. Pursaklar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 5 farklı mahallede Hanımevleri açıldı. 76 branş ve 307 farklı kursta eğitim gören 7 bin 177 kursiyer, haftanın 5 günü aldıkları eğitimlerle yeni meslek edinme ve yeni hobiler edinme fırsatı buldu. Ayrıca, bu kurslara katılan ve başarılı olan kadınlar, aldıkları eğitim sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alarak iş hayatına daha kolay atılma fırsatı buldu. Kadınların sosyal yaşama aktif olarak katılmalarının kendileri son derece önemli olduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘İlçemizin dört bir yanına yeni Hanım Evleri kazandırdık. Kursiyerlerimiz burada, hem yeni arkadaşlıklar ediniyor, hem de aile bütçesine katkı da bulunacak meslekler öğreniyorlar. Hanım Evlerimiz sosyal ve kültürel dönüşümün önemli mihenk taşlarından birini oluşturuyor. Onlar için güzel bir aktivite alanı oluyor. Kadınların kurslarda başarılı işler ortaya koymaları da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. Hanımevlerinde; bilgisayar kullanımı, hızlı klavye, sekreterlik, bilgisayarlı muhasebe, işaret dili, çocuk gelişimi, İngilizce, Arapça, Osmanlıca, güzel konuşma, diksiyon kursları, takı tasarımı, kazaziye, iğne oyası, kurdele nakışı, mefruşat, dikiş, cilt bakımı, makyaj, aşçılık, pastacılık, yağlı boya resim, üç boyutlu perspektif resim ve tezhip gibi 76 branşta yüzlerce farklı mesleki ve hobi kursları eğitimi veriliyor.