SPOR - 19 Eylül 2018 Çarşamba 13:47

Suat Çakır: “Biz günlük sonuçlara değil, uzun vadede başarıya odaklandık”

A
A
A
Suat Çakır: “Biz günlük sonuçlara değil, uzun vadede başarıya odaklandık”

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, deplasmanda yapacakları Eyüpspor maçından iyi bir skorla döneceklerine inandığını belirterek, “Biz günlük sonuçlara değil, uzun vadede başarıya odaklandık” dedi.

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, deplasmanda yapacakları Eyüpspor maçından iyi bir skorla döneceklerine inandığını belirterek, “Biz günlük sonuçlara değil, uzun vadede başarıya odaklandık” dedi.


Basın Sözcüsü Suat Çakır, geçen hafta alınan Sancaktepe Belediyespor yenilgisini unuttuklarını ifade ederek, “Futbolda bazen böyle kötü sürprizler olabilir. Oyunun doğasında bunlar var. Hatalarımızı görüp gereken dersleri hem biz yönetim olarak hem de teknik heyetimiz çıkaracaktır. Ligin hemen başında gelen bu erken uyarıyı dikkate alıp ayaklarımızın yere daha sağlam basması gerektiğini gördük. Samsunspor büyük bir camia ve bu sürecin de üstesinden gelecektir” diye konuştu.


Eyüpspor maçına konsantre olduklarını dile getiren Suat Çakır, “Lig uzun bir maraton. Enseyi karartacak bir durum söz konusu değil. İyi bir takıma sahibiz. Taraftarımızın da desteği ile camia olarak kenetlenip gerçek Samsunspor’u sahaya yansıtacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Eyüpspor maçıyla birlikte seri galibiyetlerle taraftarımıza kendimizi affettireceğiz. 34 haftalık bu maratonun sonunda bir üst lige çıkacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Başarılar uzun ve meşakkatli bir yolculuğun ardından elde edilir. Biz günlük sonuçlara değil, uzun vadede başarıya odaklandık” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Mersin’de 23 Nisan kutlandı Mersin’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, daire amirleri, gaziler, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, "23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramımız kutlu olsun’ diyerek şöyle devam etti; "Çocukların sesleri ve gülüşleri dünyayı bayram yeri yapar. Ancak tüm çocuklarımız için bayram yeri değil maalesef dünyamız. Çocuk her yerde çocuk değil. Suriye’de kayıp, Yemen’de açtır. Gazze’de şehit, Afrika’da işçidir, Doğu Türkistan’da mazlumdur, mağdurdur. Bir an önce çocuklarımızın maruz kaldığı bu zulümlerin bitmesini, dünyamızın, çocuklarımız için daha yaşanabilir hale gelmesini temenni ediyorum. Bütün çocuklarımızın güldüğü ve her gününü bayram tadında yaşadığı bir dünya olsun istiyorum." Durmuş, sözlerini "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi saygıyla, minnetle yad ediyorum. Dünyanın bütün çocuklarına barış, huzur ve mutluluk diliyorum" diyerek tamamladı. Gösterilerin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Çocuklar ücretsiz dondurma ve pamuklu şekere ilgi gösterdi Halk oyunları gösterilerinin sunulduğu etkinlikte, çocuklar, alanda çeşitli hayvan ve karakter kostümleri giymiş kişilerle fotoğraf çektirdi. Tören sonunda Şehit Fırat Palamut Anaokulu koordinasyonunda çocuklara ücretsiz pamuklu şeker ve dondurma dağıtıldı. Aileleriyle sıraya giren çocuklar pamuklu şeker ve dondurma alabilmek için yoğunluk oluşturdu.