YEREL HABERLER - 26 Ocak 2015 Pazartesi 15:08

Taşçı STK'larla Buluştu

A
A
A
Taşçı STK'larla Buluştu

Samsun Gelişim Merkezi’nin (SAGEM) daveti üzerine katıldığı kahvaltı programında Samsun İnsani Yardım Hareketi (Samsun İHH) SİYAH ve Dost Eğitim ve Kültür Derneği (DOST-DER) yönetici ve başkanlarıyla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, sivil toplum kuruluşlarına(STK) son derece önem verdiğini belirtti.
Sivil toplum kuruluşlarına önem verdiğini ve bu anlamda fikir alışverişi için sık sık bir araya geldiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum İlçesinde önemli çalışmalar yaparak, geleceğe yön veren projeler hayata geçirerek yolumuza devam ediyoruz. Bu anlamda STK’ların düşüncelerine önem veriyoruz. Fırsat buldukça bir araya geliyoruz. Bugün de burada 3 önemli STK ile bir arada olmaktan mutluyum” dedi.
“TAKDİRLE İZLİYORUZ”
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın davetlerine katılımı karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren SAGEM Başkanı Kürşad Gündoğdu, “Başkan Taşçı’yı takdir ederek izliyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda hayata geçirdikleri çalışmalardan son derece memnunuz. İnanıyoruz ki bu hızla Atakum İlçesi her gün daha da güzelleşecek. Bu da şehrimizin geleceğini doğrudan etkiliyor. Atakum’a devlet hastanesi ve ilçe kütüphanesi kazandırılmasını heyecanla bekliyoruz. Ayrıca işyerlerinin tabelalarının Türkçeleştirilmesi yönünde bir uygulama da istiyoruz" diye konuştu.
“PROJELERE HAZIRIZ”
Samsun İnsani Yardım Hareketi (Samsun İHH) SİYAH Başkanı İdris Akdin ve Dost Eğitim ve Kültür Derneği (DOST-DER) Başkanı Hüseyin Mutlu da dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Dernek faaliyetlerini takip ettiğini belirten Başkan Taşçı, Atakum Belediyesi olarak birlikte gerçekleştirilebilecek projelere hazır olduğunu söyledi. Başkan Taşçı ve STK başkanları ile yöneticileri toplantı sonunda hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir