GENEL - 21 Haziran 2018 Perşembe 15:03

YEDAŞ’tan “web chat” hizmeti

A
A
A
YEDAŞ’tan “web chat” hizmeti

Tüketici memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla teknoloji alanında yaşanan gelişmeleri de yakından takip eden YEDAŞ, internet sitesi üzerinden “web chat” ile hizmet vermeye başladı.

Tüketici memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla teknoloji alanında yaşanan gelişmeleri de yakından takip eden YEDAŞ, internet sitesi üzerinden “web chat” ile hizmet vermeye başladı.


Elektrik dağıtım kalitesini geliştirmenin yanı sıra tüketicilerine güler yüzlü ve çözüm odaklı hizmet vermek için de yeni projeler hayata geçiren YEDAŞ, 2016 yılı Aralık ayından bu yana 160’ın üzerinde personelden oluşan çağrı merkezi (186) ile hizmet veriyor. Bunun yanı sıra 0850 724 1 186, 0530 10 60 186 WhatsApp ve Bip Destek Hattı, YEDAŞ186 Mobil uygulama ve web sitesinden yapılan başvuruları değerlendirerek kısa sürede geri dönüş sağlıyor. YEDAŞ, iletişim kanallarına bir yenisini daha ekleyerek ‘www.yesilirmakedas.com’ adresinden web chat ile canlı destek vermeye başladı. Uygulamadan faydalanmak için akıllı telefon veya bilgisayardan YEDAŞ web sitesine girerek canlı destek kısmına tuşlamak yeterli. Kullanıcılar, web chat uygulaması üzerinden başvuru yaptıkları anda kendilerine özel atanan tüketici temsilcisi ile görüşme başlatarak taleplerini iletebilirler.


YEDAŞ, 9 farklı iletişim kanalı üzerinden 7/2 4 tüketicileri dinliyor. Talepleri ilgili birimlere yönlendirerek kısa sürede çözülmesini sağlıyor. Ayrıca oluşturduğu kayıtların, analizlerinin yapılması ile şebeke alt yapı ve otomasyonun geliştirilmesine aracı oluyor. Tüketiciler bütün iletişim kanalları üzerinden fotoğraf ve konum bilgisi göndererek bilgi alabiliyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Bolu’da 7. Uluslararası Koru Gebelik Doğum Lohusalık Kongresi düzenlendi Bolu’da "7. Uluslararası Koru Gebelik Doğum Lohusalık Kongresi" düzenlendi. Prof. Dr. Aydan Biri ve Prof. Dr. Fatma Deniz Sayıner modern doğum hekimliği ve ebelik hizmetleri açısından önemli bilgileri katılımcılara aktardı. Bolu Koru Otel’de geleneksel hale gelen Uluslararası Koru Gebelik Doğum Lohusalık Kongresi’nin 7’ncisi düzenlendi. Kongre’nin oluşturulmasında büyük payda sahibi olan Prof. Dr. Aydan Biri ve Prof. Dr. Deniz Sayıner’in öncülüğünde bir araya gelen doğum hekimlerinin yanı sıra perinatoloji uzmanları, ebeler, hemşireler, yenidoğan hekimleri ve doğuma katkı sağlayan birçok branş uzmanı da kongrede yerini aldı. Kongrede Türkiye’de ve dünyada modern doğum hekimliği ve ebelik hizmetleri açısından önemli bilgiler, araştırma sonuçları ve deneyimlerin paylaşıldığı bilimsel oturumlar yapıldı. 3 gün sürecek olan kongrede, doğuma yönelik kurslar ve bilgilendirme toplantıları yapılacak. “Doğum konusu birçok konuya göre az ilgi görüyor” Türkiye’de sadece doğumun ele alındığı en büyük bilimsel toplantı olma özelliğini taşıyan 7. Uluslararası Bolu Koru Gebelik, Doğum ve Lohusalık Kongresi’nin başkanlığını yürüten Prof. Dr. Aydan Biri, “Bu 7’ncisi olmakla birlikte en çok heyecan duyduğum kongre oldu. Her geçen yıl birbirini tekrar etmemek adına zaten çok geniş ve sonsuz olan bu kongrede bir kez daha sizinle olmaktan çok büyük keyif duyuyorum. Konumuz doğum ve içerisinde çok fazla bileşen var. Doğumsal birleşim ya da bir bebeği ilgilendiren bir süreç, toplumun esası temeli ve koruyucu sağlık bakımı. Kongrede çok fazla insanı bir araya getiriyoruz. Ama çok da zor oluyor bu kongreler. Daha önce de söylediğim bir şey var ana işimiz olan doğum, özellikle kadın doğum hekimlerinin polikliniklerinin yüzde 80’i doğum, ancak buna rağmen birçok konuya göre çok daha az ilgi görüyor. Bu yıl ben çok çünkü bu konu doğrultusunda doktor arkadaşlarımızın da ana konumuzun doğum olduğuna dair inancı arttı. Her ne kadar hala akademisyen arkadaşlarımızın ‘Doğum da moda oldu’ demesine rağmen mesleğe bakışımızın çarptırıldığı bir dönemdeyiz” dedi. “Bilginin olmadığı yerde güçten bahsedilemez” Bilimsel çalışmaların ışığında kendini yenileyen ebelere ihtiyaç olduğunu söyleyen Prof. Dr. Deniz Sayıner, “Eğitim bizim vazgeçilmezimiz olmalı. Çünkü en büyük güç bilgi gücüdür. Bilginin olmadığı yerde güçten bahsedilemez. Hiçbir silah, hiçbir teknoloji bilginin karşısında duramaz. O nedenle sürekli bilimsel çalışmaların ışığında kendini yenileyen ebelerin yetişmesine ve ebelere ihtiyaç duyduğumuzu söylemem lazım. Ve tabii ki böyle bir ebeliği dizayn etmek için de birlik olmaya ihtiyaç vardır. Kurucu üyelerinden biri olmaktan onur duyduğum, gerçekten birlikte yürümekten gurur duyduğum yol arkadaşlarımın olduğu Anadolu Ebeler Derneği. Bu dernekle birlikte örgütlenmek, mesleğine sahip çıkmak mesleki örgütün içinde olmak son derece önemli” diye konuştu.