SPOR - 24 Nisan 2015 Cuma 17:52

Zeren: “Kayıpsız Geçmemiz Lazım”

A
A
A
Zeren: “Kayıpsız Geçmemiz Lazım”

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Son yaşadıklarımızdan sonra önümüzdeki maçların önemi bir kez daha arttı. Son haftalarımızı kayıpsız geçmemiz lazım” dedi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 26 Nisan 2015 Pazar günü saat 16.00’da 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya geleceği Manisaspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktör Erhan Altın yönetiminde ara vermeden devam ediyor. Düz koşu, fizik kültür ve 5’e 2 çalışmalarında bulunan antrenmanda, sakatlıkları bulunan Canberk Aydın ve Sefa Aksoy ise düz koşu yaptı.
Manisaspor maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Son yaşadıklarımızdan sonra önümüzdeki maçların önemi bir kez daha arttı. Son haftalarımızı kayıpsız geçmemiz lazım. Manisaspor önemli bir maç. Bu anlamda futbolcularımız, biz ve yönetimimiz inançlıyız. Maçı alacağımıza inanıyorum. Ama şehirde tansiyon yükseldi. Bu yüzden taraftarlarımızdan özellikle rica etmek istiyorum. Manisaspor maçına tribünleri dolduracaklardır. Hem de takımlarını destekleyeceklerdir. En ufak bir taşkınlık ve kötü söz olmayacaktır ama bir kez daha arkadaşlarımızı uyarmak istiyorum. Çünkü çok büyük sıkıntıya kalabiliriz. Dolaysıyla pazar günü taraftarımızla beraber güzel bir galibiyet alarak evimize döneceğiz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir