GENEL - 16 Kasım 2017 Perşembe 10:52

Başkan Atilla’nın köy gezilerine devam ediyor

A
A
A
Başkan Atilla’nın köy gezilerine devam ediyor

Ceylanpınar Belediye Başkan Menderes Atilla, kırsal alanlardaki çalışmaları incelemek ve vatandaşların hizmetlerle alakalı görüş ve fikirlerini almak amacıyla kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Ceylanpınar Belediye Başkan Menderes Atilla, kırsal alanlardaki çalışmaları incelemek ve vatandaşların hizmetlerle alakalı görüş ve fikirlerini almak amacıyla kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Avcılık Mahallesini ziyaret eden Başkan Atilla, burada mahalle sakinleriyle bir araya geldi.


Kırsalın yüzde 92’si asfaltlandı


Vatandaşlara kırsal mahallelerde sürdürülen hizmetler ve 2018’de yapılacak çalışmaları anlatan Başkan Atilla, ayrıca vatandaşların dilek ve önerilerini de dinledi. Burada bir açıklama yapan Başkan Atilla, Avcılı Mahallesinin çevre yollarının tamamen asfaltlandığını söyledi. Kırsal mahallelerde su sorunun da kalmadığını vurgulayan Başkan Atilla, kırsal mahalleleri daha yaşanır ve güzel hizmetlerle buluşturabilmek amacıyla gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Başkan Atilla, "Bu yıl itibariyle kırsalımızda ki yol ağımızın yüzde 92’si asfaltlandı. İnşallah 2018’te Ceylanpınar ilçe kırsalında bir metre asfaltsız yol kalmayacak. Çalışmaların ikinci etabına geçmiş olacağız. İkinci etap kapsamında inşallah kırsal mahallelerimizin içini kilitli parke taşı yapacağız. Artık Ceylanpınar ilçe kırsalımız yolları, suları, kültür evleri ve kilitli parke taşlarıyla tam yaşanır mahalleler olmuş olacak" dedi.


Mahalle sakinlerinden eski muhtar Şeyhmus Coşkun da Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Musa Coşkun ise özellikler asfalt yollar dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirirken Mehdi Coşkun da, hizmet görmeye alıştıklarını ve daha güzel hizmetler beklediklerini ifade etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir