GENEL - 21 Ağustos 2018 Salı 08:54

Beyaz Masayı arayanlar belediye başkanı ile görüştü

A
A
A
Beyaz Masayı arayanlar belediye başkanı ile görüştü

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, vatandaşların çözüm noktası olan Beyaz Masa Birimini ziyaret etti.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, vatandaşların çözüm noktası olan Beyaz Masa Birimini ziyaret etti. 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattına gelen telefonlara da cevap veren Demirkol, Beyaz Masa Biriminin Kurban Bayramı boyunca da gece 24’e kadar hizmet vereceğini kaydetti.


Haliliye Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde 2014 yılında 4442263 numarasıyla kurulan ve kurulduğu günden itibaren Haliliye halkının çözüm noktası olan Beyaz Masa Birimi, yıl boyu sabah 8’de gece 24’e kadar hizmet veriyor. Belediye Başkanı Fevzi Demirkol da, Beyaz Masa Birimini ziyaret etti. Birim çalışanlarıyla sohbet edip, çalışmalara ilişkin bilgiler alan Demirkol, 4442263’e gelen telefonlara da yanıt vererek telefonun ucunda bulunan vatandaşların taleplerini dinledi.


Beyaz Masa Birimini ziyareti ve çalışmalarla ilgili açıklama yapan Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak halkımızla bağlantımızın devam etmesi ve bu bağlantının daha kuvvetlenmesi yönünde göreve başladığımız zaman 4442263 numaralı Beyaz Masa Birimimizi kurduk. Halkımız, 2014 yılından bu tarafa talep, teşekkür ve tavsiyelerini Haliliye Belediyemizin Beyaz Masasına bildirmektedirler. Bayramlarda dahil olmak üzere Beyaz Masa Birimimiz, yıl boyunca sabah 8’den gece 24’e kadar halkımıza hizmet vermektedir. Halkımızın talepleri, geçmişte olduğu gibi en hızlı şekilde karşılanacağını vaat ediyorum. Geçmiş yıllardaki çalışmalarımız bunu göstermiştir ki, halkımızın taleplerine anında cevap veren, halkımızla bağlantısını, irtibatını kuvvetlendiren bir belediyeyiz” diye konuştu.


Demirkol, telefonla görüştüğü vatandaşların ve birim çalışanlarının da Kurban Bayramını tebrik ettikten sonra ayrıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Tırın çarptığı 15 yaşındaki çocuk kurtarılamadı Antalya’nın Manavgat ilçesinde yola çıkan 15 yaşındaki çocuğa tır çarptı. Ağır yaralanan çocuk, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Alanya-Antalya D-400 kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya istikametine seyir halindeki Aykut Ulutaş’ın kullandığı 06 ESC 910 plaka 06 DSV 348 dorse plakalı tır, aniden yola çıkan 15 yaşındaki Hasan Türker İşbilir isimli çocuğa çarptı. Ağır yaralanan ve 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Tır sürücüsü: "Aniden yola fırladı, kurtaramadım" Tır sürücüsü Aykut Ulutaş, köprülü kavşaktan indiği an aniden yola bir kişinin fırladığını, frene basıp direksiyonu kırmasına rağmen çocuğa aracın çarpmasını engelleyemediğini söyledi. Baba fenalık geçirdi Manavgat Belediyesi Side Zabıta Amiri İbrahim İşbilir’in oğlu olan çocuğun ölüm haberi büyük üzüntü oluşturdu. Kazayı duyan yakınları Manavgat Devlet Hastanesine akın ederken fenalık geçiren baba müşahede altına alındı. Kazanın ardından yolda trafik uzun süre tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken trafik ekiplerinin çalışmasını tamamlayarak tırın kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kaza sırasında çocuğun kulağından fırlayan kulaklık dikkatlerden kaçmazken, tır sürücüsü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.