ÇEVRE - 15 Ekim 2018 Pazartesi 16:02

Haliliye’de yeni yol yapım çalışmaları sürüyor

A
A
A
Haliliye’de yeni yol yapım çalışmaları sürüyor

Haliliye Belediyesi, ilçedeki yol ağını genişletmek ve yapılaşmanın olmadığı alanların gelişimini sağlamak amacıyla yeni yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi, ilçedeki yol ağını genişletmek ve yapılaşmanın olmadığı alanların gelişimini sağlamak amacıyla yeni yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.


Fen İşleri Müdürlüğü, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla ilçenin yol ağını genişletmeyi sürdürüyor. Ekipler, yapılaşmanın olmadığı alanlarda, kırmızı kot uygulamasına uygun şekilde yürüttüğü yol açma çalışmalarıyla hem bölgenin gelişimini sağlıyor hem de yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ahmet Yesevi Mahallesinde imar planında yol olarak ayrılan 9837 ve 9838 sokaklarda yol açma çalışmalarını tamamladı.


2 yeni yolla birlikte Ahmet Yesevi’de toplam 34 yol açan ekipler, çalışmaları program dahilinde ilçe genelinde devam ettiriyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yalova Yalova Belediyesi şehre yeni sosyal donatılar kazandırıyor Yalova Belediyesi, şehre yeni sosyal alanlar kazandırmaya ve zamana yenik düşen sosyal donatıları da yenileme çalışmalarına devam ediyor. İsmetpaşa Mahallesi’nde atıl durumda bulunan halı saha, Yalova Belediyesi tarafından yapılan tadilat çalışmasının ardından yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Seçkin Sokak’ta yer alan mini sahadaki çalışmada, zemine atılan betonun ardından üzerine suni çim halı döşenip sahanın çevresindeki demirler ve teller yenilendi. Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, “İlk olarak halı sahanın zemininde bir iyileştirme çalışması gerçekleştirdik. Zemine attığımız betonun ardından sahanın zeminine sentetik çim döşemesi gerçekleştirdik. Halı sahanın çevresindeki demirler ve tel örgüleri de yenileyerek daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladık. Atıl durumda bulunan halı sahayı yeniden mahallemizdeki vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi. MKP yeni parkına kavuştu Yalova Belediyesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özlem Çakıroğlu Sokak’ta yer alan alana yeni bir park kazandırdı. İçinde yeni nesil oyun guruplarından oluşan çocuk parkı, vatandaşların oturacağı çatılı piknik masaları yer alıyor. Ayrıca parkla birlikte yeni bir halı saha da yapılarak kullanımına sunuldu. Yalova Belediyesi, çocuk oyun alanları, oturma mekânları ve halı sahasıyla Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırmış oldu.