EĞİTİM - 15 Ağustos 2018 Çarşamba 15:55

HRÜ Tıp’ta güvenlik görevlilerine eğitim

A
A
A
HRÜ Tıp’ta güvenlik görevlilerine eğitim

Harran Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Birimi tarafından Harran Tıp’ta görev yapan güvenlik görevlilerine beyaz kod, mavi kod ve pembe kod uygulamaları ve iletişim konularında eğitimler verildi.

Harran Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Birimi tarafından Harran Tıp’ta görev yapan güvenlik görevlilerine beyaz kod, mavi kod ve pembe kod uygulamaları ve iletişim konularında eğitimler verildi.


Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi seminer salonunda düzenlenen eğitim programı kapsamında, Psikolog Remzi Bayram, kişiler arası iletişim, öfke kontrolü, kriz yönetimi ve stresle başa çıkma, Eğitim Hemşiresi Filiz Solmaz, acil durum kodları beyaz kod, mavi kod ve pembe kod uygulamaları, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Serap Satış, Hasta hakları, Hasta karşılama ve görev yapan personellerin sorun ve talepleri, Güvenlik Sorumlusu Bayram Dikmir, görev yapan personellerin sorun ve talepleri ile görev yerlerinde uyması gereken kurallar ve acil durumlarda dikkat edilmesi gereken hususlar konularında bilgilendirmede bulundular.


Üniversiteye gelen hastaları ilk karşılayanların güvenlik görevlileri olduğunu söyleyen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, hastaneye gelen hastaları hastanemize en yakışır şekilde karşılayarak, yönlendirmeleri konusunda güvenlik personeline eğitim verdiklerini belirterek, "Hastanemizde, kaliteli bir güvenlik hizmeti sunmak için eğitimin önemli olduğunun farkındayız. Bu nedenle güvenlik görevlilerine yönelik eğitimlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.


Gün boyu devam eden eğitim programına Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapan güvenlik görevlileri ile hastane yöneticileri katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Başkan Büyükkılıç’a eğitimcilerden teşekkür plaketi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya’nın yanı sıra şube müdürlerini makamında kabul etti. Kaya, Başkan Büyükkılıç’a eğitim alanında verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yerel seçimlerde yeniden seçilerek Kayseri için hizmetlerine başlarken, tebrik ve teşekkür ziyaretleri de sürüyor. Bu kapsamda Büyükkılıç’ı tebrik eden Kayseri’deki eğitimciler, kentte eğitime verdiği destekler nedeniyle de Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya’nın yanı sıra şube müdürleri, Hisarcık Fevzi çakmak Okulu öğretmen ve öğrencileri yer aldı. Büyükkılıç’tan öğrenci ve eğitimcilere teşekkür Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz eğitimcilerimizle ve geleceğimiz olan öğrencilerimizle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade ediyorum. Beni tebrik etmeye ve bana eğitim noktasında gerçekleştirdiğimiz hizmetler nedeniyle teşekkür etmek için teşrif etmişler ama asıl ben eğitimcilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Büyükkılıç, eğitimin önemine işaret ederek, “Geleceğimiz olan yavrularımız kendisini geliştiriyor, donanımlı hale getiriyor. İlerde sorumluluk yüklenecek görev üstlenecekler ve tabi ki geleceğimiz olan evlatlarımızı da yarınlara hazırlayan eğitimcilerimiz, büyük bir fedakârlık ile özveri ile bu vazifelerini yerine getiriyorlar. Bunun için ben kendilerine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” ifadelerinde bulundu. Eğitimcilerden Büyükkılıç’a plaket Gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a kentte eğitim öğretim faaliyetlerine verdiği destek ile sağladığı katkılar dolayısıyla plaket takdiminde bulunan Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya ise halkın oyları ile yeniden başkan olarak Kayseri’nin hizmetinde olan Başkan Büyükkılıç’ı tebrik etti. Kaya, kentteki eğitim ve öğretime verdiği destek ile katkılardan dolayı Büyükkılıç’a teşekkür etti. Ziyarette günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.