GENEL - 10 Ocak 2018 Çarşamba 15:06

Sinop’ta 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlandı

A
A
A
Sinop’ta 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlandı

Sinop Valisi Hasan İpek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sinop Valisi Hasan İpek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.


Bir restoranda düzenlenen programda konuşan Vali İpek, yaklaşık 1,5 yıldır Sinop’ta görev yaptığını ve bu süreçte basının kamuoyunu doğru bilgilendirici haberler yapmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.


Sinop’un sorunlarına çözüm aramalarından dolayı basın mensuplarına teşekkür eden İpek, şöyle konuştu: "Sizlerin katılımıyla çok güzel bir ortam oldu. İlçelerden ve merkezden gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır Sinop’ta görev yaptığım süre içerisinde hepinizden çok memnunum. Öncelikle Sinop’taki problemleri dile getirmelerinde ve Sinop’un sorunlarına çözüm aramalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Benim gazete ve basına bakış açım şu: Bizim göremediklerimizi bize gösteren, bizim ulaşamadığımız noktalardaki insanlara ulaşıp onların problemlerini bizlere yansıtan, bizim yanlış adım attığımızda bizleri uyaran ve bizim doğru yöne gitmemizi teşvik eden arkadaşlarım olarak görüyorum. Yapılan eleştirilerin hakaret boyutuna ulaşmadığı sürece her zaman saygıyla karşılıyorum. Bu anlamda Sinop’ta ki tüm gazeteci arkadaşlarıma bu çerçeve içerisinde önümüzdeki yıl ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde tekrar bir araya gelmek dileklerimle gününüzü kutluyor, işlerinizde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Tolunay Kafkas: "Turu ikinci maça taşıdık" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, turu ikinci maça taşıdıklarını söyledi. Ziraat Türkiye Yarı Final ilk maçında deplasmanda Trabzonspor’a 3-2 mağlup olan Fatih Karagümrük’te Teknik Direktör Tolunay Kafkas, oyuna çok iyi başladıklarını belirterek, "Çok iyi başladığımız bir maç oldu. Set oyununu takım gole kadar çok iyi oynadı. Eşitliği yakalayana kadar maç planının olduğu iyi bir Fatih Karagümrük vardı. Çok kötü gol yedik. Golleri biz kendimiz yedik. Toparlamaya çalıştık ama set oyunuyla ilgili sıkıntılarımız oldu. Çalıştığımızın dışına çıktık. Görüntü hiç istemediğim, iyi olmayan bir görüntüye döndü. Sonuç beraberlikle de bitebilirdi. Kazanabilirdik de. Trabzonspor’u tebrik ediyorum ama biz turu ikinci maça taşıdık. Ligde maç kazanırsak, kupa maçını da iyi seviyede çıkartacağımıza iniyorum" dedi. Maçın hakemiyle ilgili olarak ise Kafkas, "Ben hakemlerle ilgili fazla konuşmuyorum ama bazı şeyleri de yanlış anlıyorlar. İyi şeyler hissettirmiyorlar. Yumruk atan oyuncuyu görmezden gelip sırtını dönüyorsan, takımın büyüklüğüne ve küçüklüğüne göre hareket ediyorsanız bu bize iyi şeyler his ettirmiyor. Zor bir sezon geçiyor hepimiz için çok şey gördüm 40 yıl içeresinde ama bu sezonki gibi görmedim. Bir an önce bitmesinde bütün takımlar için bir hayır var diyorum" ifadelerini kullandı.