YEREL HABERLER - 19 Mayıs 2015 Salı 16:27

19 MAYıs Atatürk'ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı Şırnak'ta Kutlandı

A
A
A
19 MAYıs Atatürk'ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı Şırnak'ta Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Şırnak’ta coşkuyla kutlandı.
Şırnak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, valilik bahçesinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunma merasimi ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kutlamalar, şehir stadyumunda devam etti. Stadyumdaki kutlamalarına Vali Ali İhsan Su, Garnizon Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Şırnak Üniversitesi Rektörü Mehmet Nuri Nas, Vali Yardımcısı Mustafa Akgül, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Sakaoğlu, kamu kurum ve kuruluşları ile bazı STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Selahattin Yürenç günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaparak, geleceğin tek garantisi gençler ve çocuklar olduğunu ifade etti. Törene katılan öğrencilerin düzenlediği spor etkinlikleri protokol ve vatandaşlarca ilgiyle izlenildi.
Gösterilerin ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle çeşitli spor dallarında yapılan müsabakalarda dereceye girenlerin ödülleri Vali Ali İhsan Su, Garnizon Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ve Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş tarafından verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir