YEREL HABERLER - 06 Şubat 2017 Pazartesi 09:55

Ak Parti referandum için destek turlarına başladı

A
A
A
Ak Parti referandum için destek turlarına başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak İl Başkanı Mehmet Aşan ve il yönetimi, çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, yeni anayasa referandumu için destek istedi.
AK Parti Şırnak il teşkilatı referandum çalışmaları kapsamında, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, S.S. 5 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halil Acar, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu, Arıcılar Birliği Başkanı Habip Aşan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Yatman ve Şoförler Cemiyeti Başkanı Muhyettin Caner’i ziyaret etti. Referandumun Türkiye’nin kaderini etkileyecek kadar önemli olduğunu belirten AK Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Aşan, “Ülkemizin özellikle Şırnak’ın geleceği için bu referandum büyük önem arz etmektedir. Sizlere de bu konuda büyük görevler düşüyor. Halka siz de bizimle birlikte ’Evet’ demenin ülkeye neler getireceğini veya ’Hayır’ demenin götürülerini iyi aktarmamız lazım. Vesayet rejiminin getirdiklerini biz hep beraber 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütünün ülkeyi kaosa ve bölünmeye götürme girişimini gördük. Bu gibi vesayetlerin olmaması ve adil bir sivil anayasa için hepimizin görevleri vardır ve bunun için sizden destek istiyoruz” dedi.
Ak Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Aşan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerde referandum için destek talep ederek, Şırnak’ın genel ve güncel sorunları hakkında istişarelerde bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir