GENEL - 12 Nisan 2016 Salı 16:39

Kürt Kökenli Vatandaştan Hainlere Ders Niteliğinde Mektup

A
A
A
Kürt Kökenli Vatandaştan Hainlere Ders Niteliğinde Mektup

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçe Kaymakamı Kadir Güntepe’ye mektup yazan Kürt kökenli bir vatandaş, mektubun sonuna Kürtçe, ‘Vatan için kanımız, ruhumuz, canımız kurban olsun’ diyerek terör örgütü PKK ve yandaşlarına sert tepki gösterdi.
Irak sınırının sıfır noktasında bulunan ve sürekli terör saldırıları ile gündeme gelen Beytüşşebap İlçe Kaymakamı Kadir Güntepe’nin teröristlere karşı yürekli tavrını taktir etmek için mektup yazan Kürt kökenli bir vatandaşın yazdıkları teröristler ve yandaşlarının bölgedeki oyunlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Bir Kürt olarak oynanan oyunların farkında olduğunu belirten vatandaş, devlete başkaldıran, sırtı sıvanan ve eline silah tutuşturulan hainlerin mağduru olduğunu yazdı. Teröristlerin sürekli olarak tehdit etmesine rağmen dik duruşundan vazgeçmeyen Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe’den koca yürekli kaymakam olarak söz eden Kürt vatandaş, günümüzde oynanan oyunların Çanakkale’de, Sakarya’da, Kars’ta ve şimdilerde doğuda oynanan oyunla aynı olduğunu ifade etti.
“VATANIMIZ, BAYRAĞIMIZ, DİNİ MUHAMMED İÇİN ÖLMEYE HAZIRIZ”
Kürt kökenli vatandaş tarafından Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe’ye yazılan ve teröristler ile yandaşlarına ders niteliğinde olan mektupta şu ifadeler yer aldı:
“Sayın koca yürekli kaymakamım Kadir Güntepe. Ben bir Kürdüm, bugün devletime başkaldıran, sırtı gavurlarca sıvanan, eline gavurlarca silah tutuşturulan hainlerin mağduru bir Kürdüm. Okulumuz yakıldı, zorla erzağımız elimizden alındı, ama kara propaganda hep aynıydı, bugün olduğu gibi. ‘Devlet okul yaktı, devlet sizi aç bıraktı’. Aslında hepsi de yalandı, yakan da onlardı, vuran da. Senaryo hiç değişmedi, çünkü aklı veren, ellerine silah tutuşturan hep gavurdu. O gavur da hiç değişmedi, Çanakkale’de aynıydı, Sakarya’da, Kars’ta ve halan doğduğum toprağım doğuda aynı. Yüce Allah şahit olsun ki, biz kelime-i şehadet getirmiş her Kürt, kulağı ezanda olan her Kürt sizinleyiz, vatanımızlayız, bayrağımız için dini Muhammed için ölmeye hazırız. Çünkü bu bayrak inerse, İslam olacak düşen yere. Ji boy welat Xuna Me. Ruhe Me, can eme, bırak urba be”.
Kaymakam Kadir Güntepe’ye mektup yazan Kürt vatandaş, mektubun sonunda, ‘Vatan için kanımız, ruhumuz, canımız kurban olsun’ anlamına gelen cümleyi de Kürtçe yazdı. Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, çok etkilendiği bu mektubu sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, “Kürt kökenli bir kardeşimizin şahsıma yazdığı mektubun son cümlesi ‘Vatan için kanımız, ruhumuz, canımız kurban olsun’" diye duyurdu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Hem Düzceliler hem şehir dışından gelenler hayran kaldı Düzce’nin doğal güzellikleri 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde tatilcilerin akınına uğradı. Düzce Belediyesi turizm şirketi Beltur A.Ş. tarafından işletilen Samandere ve Aydınpınar Şelaleleri’ni ziyaret edenler hem piknik yaptı hem de ucuz hizmetin tadını çıkardı. Düzce bayram tatili boyunca en çok tercih edilen gezi rotalarından biri oldu. 9 günlük tatilde hem Düzceliler hem de şehir dışından gezmeye gelen vatandaşlar Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti. Her gün büyük yoğunluğun gözlendiği noktaların en başında da eşsiz doğal güzellikleri ve piknik alanları ile ilgi çeken Samandere ve Aydınpınar Şelaleleri oldu. Şehir merkezine yakın lokasyonlarda yer almaları dolayısıyla ilk tercih edilen yerlerde Samandere’de 4 bin, Aydınpınar’da 4 bin 500 olmak üzere tatil boyunca toplam 8 bin 500 kişiye hizmet verildi. Ailelerin ilk tercihi aydınpınar tesisleri oldu Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yeme-içme hizmetlerinin de uygun fiyatlarla sunulduğu özellikle Aydınpınar Şelaleleri’nde piknik alanları dolup taşarken kahvaltıya gelenler de yoğunluk oluşturdu. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanarak hizmete hazır hale getirilen Dome çadırlar ve Bungalov evler de ilgi odağı olurken konaklama hizmeti verilmeye başlandı. Tüm tesisler ziyaretçilerden tam not aldı Düzce Belediyesi Beltur A.Ş. tarafından işletilen Mutfak Sanatları Merkezi, 23 Nisan Parkı Kahvaltı Evi, Erguvan Sosyal Tesisleri, Akçakoca Bey Konakları da kahvaltı ve yemek hizmeti vermeye devam etti. Burada da tatil boyunca vakit geçiren misafirler sunulan lezzetlerin çeşitliliği ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.