YEREL HABERLER - 12 Şubat 2017 Pazar 12:22

Silopi voleybol bölgesel lig grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı

A
A
A
Silopi voleybol bölgesel lig grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı

Şırnak’ın Silopi ilçesi Bayan Voleybol Bölgesel Lig grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Hakkari ve Şırnak takımlarının karşılaştığı müsabakanın grup birincisi Hakkari takımı oldu.
Bayanlar voleybolda kendi takımı bulunmayan Silopi ilçesinde Voleybol Bayanlar Bölgesel Lig grup müsabakaları yapıldı. 5 takımın katıldığı müsabakalar çekişmeli geçti. 3 müsabakada takımlara mağlubiyet yaşatan Hakkari Kız Teknik ve Meslek Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, Şırnak Gelişim Spor takımını ile kapalı spor salonunda karşılaştı. Hakkari takımı, 3 seti alarak grup birincisi olmayı başardı.
Hakkari Voleybol takımı sporcusu Nurşin Öztunç bölgesel lig maçı için Silopi’ye geldiklerini belirterek, “3 takımı yenerek yarı finallere çıktık. Takımım adına çok mutlu ve gururluyuz” dedi.
10 yıldır takımları ile birlikte bölgesel ligde yarıştıklarını ifade eden Takım kaptanı Esra Ertuş, “Bu yıl şampiyon olma yolunda birinci adımı attık. Dilerim ki bu başarımızı yarı finalde de gösterip finale çıkmayı hak ederiz” diye konuştu.
Takım Antrenörü Kerim Güldal ise, “İlgili arkadaşların bize karşı tutumu güzel oldu. Buradan çok güzel ayrılıyoruz. Özellikle buraya gelirken desteklerinden dolayı sayın valimize çok teşekkür ediyorum. Onun destekleri olmasaydı belki bizde bugün burada olmazdık. Gençlerimizin buna ihtiyacı var. Özellikle bu süreçte sporla bu gençleri topluma kazandırmamız lazım” ifadelerinde bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir