YEREL HABERLER - 14 Şubat 2013 Perşembe 15:21

ORHANELİ HASTANESİNE İKİNCİ DİŞ POLİKLİNİĞžİ AÇILIYOR

A
A
A
ORHANELİ HASTANESİNE İKİNCİ DİŞ POLİKLİNİĞžİ AÇILIYOR

Orhaneli Devlet Hastanesinde 2. diş polikliniği hizmete giriyor.
Orhaneli Devlet Hastanesi`nde diş polikliniğinde hasta yoğunluğunun olması sebebiyle 2. diş polikliniğinin önümüzdeki günlerde hizmete gireceği öğrenildi. Orhaneli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Asiye Demirel, ``Hastane olarak diş polikliniği 1 hekim ile hizmet veriyordu. Yoğunluk sebebiyle hasta potansiyelini karşılayamamakta ve hastalarımız çok ileri tarihe randevu alıyordu. Hasta memnuniyetini arttırmak ve bekleme sürelerini azaltmak için Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ile yapılan görüşmeler sonucunda hastanemize 2. diş polikliniği açılması için çalışmalara başlandı. 15 Şubat tarihi itibari ile hastalarımıza hizmet vermeye başlayacaktır`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başkan Özer, koltuğunu 4. sınıf öğrencisine devretti Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Nehir Düz’e devretti. Esenyurt’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sürüyor. Bu kapsamda Yenikent İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Nehir Düz ve sınıf arkadaşları, Okul Müdürü Şener Yıldırım, Sınıf Öğretmeni Leyla Özgür Onur, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’i ziyaret etti. Başkan Özer ziyarette koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Nehir Düz’e devretti. Başkanlık makamına oturan küçük Nehir yaptığı konuşmada tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, okullarda ve Esenyurt’ta yapılması gereken çalışmaları anlattı. Nehir Düz, öncelikle okulunda yapılması gereken çalışmalara dikkat çekerek şunları söyledi: “İlk olarak okulumuzun duvarlarına badana yapılması gerekiyor. Sonrasında ise okulumuzun bahçesinde yapılması gereken düzenlemeler ile çevresinde asfalt yenileme çalışmalarının yapılmasını istiyorum. Bir de ilçemiz genelinde devlet hastanelerinin yaygınlaştırılması, çocuklar için kütüphaneler, ders çalışma kursları ve oyunlar oynayabilmemiz için parklar yapılmasını istiyorum. Yapılacak olan bu çalışmalarla ilçemiz daha güzel bir görünüme kavuşabilir” dedi. “Çalışmaları yaygınlaştırmak önemli” Nehir’in okulu ve ilçeyle ilgili taleplerine katıldığını söyleyen Başkan Özer, “Ben de söylediklerine katılıyorum. Sorunlarımızın başında eğitim ve sağlık geliyor. Çocuklarımız 60 kişilik sınıflarda okuyor. Bu aslında hiç hak etmediğimiz bir durum. Bu durumunun hızlıca değiştirilmesi lazım. Ayrıca Nehir’in sağlıkla ilgili tespitlerine de katılıyorum. Özellikle gençlere, kadınlara yönelik ilçe genelinde sağlık çalışmalarını yaygınlaştırmamız son derece önemli” ifadelerini kullandı. Ziyarete katılan diğer öğrencilerin de taleplerini tek tek dinleyen Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak hepsine başarılar diledi.
İstanbul Arnavutköy’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı Arnavutköy Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında festival havasında eğlenceler düzenlendi. Sabah saatlerinde resmi törenle başlayan kutlamalar, çocuklar için gün boyu süren etkinliklerle devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Arnavutköy’de düzenlenen etkinlikler ile coşkuyla kutlandı. Arnavutköy Şehir Parkı ve Hadımköy Meydanı’na kurulan etkinlik alanlarıyla çocuklar doyasıya eğlendi. Animatör gösterileri, şişme oyun alanları, ikramlıklar ve gösterilerin gün boyu devam ettiği festival tadındaki eğlence sabahın ilk saatlerindeki resmi törenle başladı. Arnavutköy’de faaliyet gösteren okullardaki öğrencilerin hazırladığı gösteriler ise izleyenleri mest etti. Düzenlenen etkinliklere Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve ilçe protokolü de katıldı. “Arnavutköylü çocuklarımızın geleceği için hep aynı güzel düşünce içerisindeyiz” Düzenlenen programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, “Bugün 23 Nisan’da çocuklarla birlikte mutlu ve şeniz. Dünyada kutlanan tek çocuk bayramı bugün. Dünya çocuklarına armağan edilen bugünde Dünya’nın bir çok mazlum coğrafyasında çocukluğunu yaşayamayan çocuklarımız var. Barışın ve huzurun hakim olduğu nice nice günlerde kıymetli çocuklarımızın bu gününü kutlayabileceği nice yıllar bizimle olsun diye dua ediyoruz. Arnavutköy’de 2 noktada çocuklarımızın çeşitli etkinliklerde eğlenip ve öğrendiği bayramı yaşadığı bir gün geçiriyoruz. Biz Arnavutköylü çocuklarımızın geleceği için hep aynı güze düşünce içerisindeyiz. Sabah resmi törenle başlayan etkinlikler akşam geç saatlere kadar devam edecek” şeklinde konuştu.