SPOR - 09 Mart 2017 Perşembe 17:54

Mesut Bakkal’ın Süper Lig formülü

A
A
A
Mesut Bakkal’ın Süper Lig formülü

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, içeride kazanacakları maçlar ve deplasmandan alacakları bir puan ile Süper Lig’e çıkabileceklerini söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, içeride kazanacakları maçlar ve deplasmandan alacakları bir puan ile Süper Lig’e çıkabileceklerini söyledi.
Süper Lig’in güçlü adaylarından Sivasspor, her hafta hedefe bir adım daha yaklaşırken bu hafta evinde oynayacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını da aralıksız sürdürüyor.
Teknik Direktör Mesut Bakkal yaptığı açıklama ile takımını Süper Lig’e taşıyacak formülden bahsetti. Bakkal taraftar desteğinin önemine değinerek, "Kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz. Biz hedeflediğimiz doğrultuda gidiyoruz. Dışarıda alacağımız 1 puan ve içeride kazanacağımız maçlar bizi 65 puana ulaştıracak. Bu da bizi bir üst lige çıkmamıza ve şampiyon olmamıza yetecek diye düşünüyoruz. Şimdi Balıkesirspor maçı var. İçerideki maçların ne kadar önemli olduğunu ve bizi nerelere getireceğini bilip, tüm taraftarımızla bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum" dedi.

"Sakat oyuncumuz yok"
Bakkal, Dejan Kelhar’in antrenman eksikliğinin dışında eksik veya cezalı futbolcuları bulunmadığını ifade ederek, “Sakat oyuncumuz yok. Sadece Dejan Kelhar’ın takıma yetişmesini bekliyoruz. Sakatlığı geçti. Antrenman eksikliği var onu bekliyoruz. Diğer taraftan bir eksiğimiz ve cezalımız yok" şeklinde konuştu.

"Taraftarımız ile birlikte kazanmak istiyoruz"
Taraftara seslenerek destek talebinde bulunan tecrübeli çalıştırıcı, "Ben özellikle Samsunspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Atiker Konyaspor maçlarındaki gibi taraftarın coşkusunu bekliyorum. Artık beraber kazanmayı öğrendik, gelin hep beraber devam edelim. Kazanmak için oynayan ve şampiyonluğa oynayan bir takımımız var. Çok az bir süremiz kaldı. Geriye dönüşümüz yok. Biz de bunun farkındayız. Kazanarak gitmek istiyoruz. Bunu da taraftarımızla birlikte yapmak istiyoruz" dedi.
Öte yandan Sivassporlu futbolcular Bakkal yönetiminde kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdürdü. Takım ısınma hareketlerinin ardından pas, taktik ve kondisyon çalışması yaptı. Salonda çalışan Dejan Kelhar idmana katılmazken, Ergin Keleş ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.