GENEL - 19 Temmuz 2018 Perşembe 10:59

Arabaları sayesinde aile gibi oldular

A
A
A
Arabaları sayesinde aile gibi oldular

Arabaları sayesinde adeta aile ortamı oluşturan ‘Twingo Club TR’ üyelerinin Tekirdağ’da gerçekleştirdikleri buluşma renkli görüntülere sahne oldu.

Arabaları sayesinde adeta aile ortamı oluşturan ‘Twingo Club TR’ üyelerinin Tekirdağ’da gerçekleştirdikleri buluşma renkli görüntülere sahne oldu.


2011 yılında kurulan İstanbul, Tekirdağ, İzmit-Kocaeli, Sakarya, Edirne, Eskişehir, Muğla, İzmir, Bolu, Antalya, Ankara, Bursa başta olmak üzere Türkiye genelinde 5 binden fazla aktif üyeye sahip olan ‘Twingo Club TR’nin Tekirdağ’ın Saray ilçesine bağlı Laledere piknik alanında gerçekleşen buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti.


‘Araba kulüpleri insanların yeni sosyalleşme alanı’ sloganıyla başlatılan Twingo Club TR üyelerinin eski model araçlarıyla gerçekleştirdikleri buluşma renkli görüntülere sahne oldu.



"İlişkilere arkadaşlıklara öncelik veriyoruz"


Kulübün hemen hemen Türkiye’nin her ilinde moderatörleri olduğunu ayrıca Balkan ülkelerinde yaşayan Twingo sahiplerinin de kulübe yoğun destek verdiğini söyleyen Twingo Club TR kurucusu Samet Karakaş, "2011 yılında kardeşimle birlikte kulübü kurma kararı aldık. Çünkü Twingo bizim için bir araba veya bir araç değildi. O bizim ailemizin bir parçasıydı. Biz de bizim gibi düşünen insanlar vardır diye yola çıktık. Tahminlerimizde yanılmadığımızı her geçen gün büyüyen ailemizle görüyoruz ve çevredekilere gösteriyoruz. Türkiye’nin hemen hemen her yerinde moderatörlerimiz var ve sayıları da her geçen gün artıyor. İlişkilere arkadaşlıklara öncelik veriyoruz. Piknikler, kahvaltılar düzenliyoruz. Üyelerimiz bu organizasyona aileleriyle katılıyor. Dertleşiyoruz veya arabalarımızın sorunları varsa herkes elinden geldiğince yardımcı oluyor. Böyle güzel birlik ve beraberliklere ihtiyacımız var. Biz bu ruhu bu ortamı yaşayıp yaşatabildiğimiz için çok mutluyuz. Sosyal ağlarda oluşturduğumuz sayfalar sayesinde sürekli üyelerimizle irtibat halindeyiz. Herhangi bir sorun veya parça lazım olduğunda acil yardım ekibi gibi organize olup arkadaşımıza yardımcı oluyoruz. Kapımız tüm twingo severlere açıktır. Kulüpteki üye olan veya üye olmak isteyen arkadaşlara kulübümüzün sembolü olan Twingo Club TR stickerını ücretsiz olarak veriyoruz" ifadelerini kullandı.



Çocuğuymuş gibi araçlarına isim takıyor


Twingo Club TR İstanbul Moderatörü Emrah Akkaya, Twingo’nun bir araç değil, bir tutku olduğunu dile getirerek, "Aracımı aldığımda açıkçası bu kadar üstüne düşüp özen göstereceğim aklıma gelmezdi. Elimden geldiğince kulübe destek olmaya çalışıyorum. Kulüpteki aile ortamına hayran kalmamak elde değil. Herkes birbirine yardımcı olma çabası içinde. Herkes çocuğuymuş gibi araçlarına isim takıyor, güzel fotoğraflar çekiyor ve sosyal hesaplarda paylaşıyor. O an aracınıza yapılan güzel yorumlar bile mutlu olmanıza yetiyor. Çünkü her araçta bir emek var. Lafın kısası biz bir araca binmiyoruz. Biz tutkumuzla yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını belirterek,"FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadesini kullandı. Yerlikaya operasyonlarla ilgili şunları kaydetti: "Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri, TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Aksaray, Bolu, Gaziantep, Sakarya, Muğla, Mersin, Manisa, İstanbul, Kayseri, Kars, Erzurum, İzmir, Elazığ, Adana, Uşak, Denizli, Sivas, Mardin, Edirne ve Bursa’da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen ’Kıskaç-11’ operasyonlarında şüphelilerin: Örgütün sözde ’Emniyet Mahrem Yapılanması’ içerisinde faaliyette bulundukları, örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları, örgütün ’Gaybubet Evi’ olarak adlandırdıkları hücre evlerinde barındıkları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu, çok sayıda dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."
Balıkesir 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar bu yıl da iftar geleneği bozmadı. Pandemi nedeniyle Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar bu yıl Cumhuriyet Meydanı’nda toplu iftar yemeği düzenledi. Düzenlenen yemeğe yalnızca Galatasaray taraftarları değil tüm taraftarlar kendi takımlarının formalarıyla birlikte katılarak dostluk sergiledi. Galatasaray taraftarı Serkan Çakmak, “Bugün Sındırgılı Galatasaraylılar olarak iftar yemeği düzenledik. İftar yemeğimize sadece Galatasaraylılar değil, Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar bütün taraftarlar burada birlik ve beraberlik içinde çok güzel bir organizasyon oldu. Herkese teşekkür ediyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun sağ olun var olun“ şeklinde konuşurken Sındırgı’nın Aziz Yıldırım’ı Arif Gezgin, “Galatasaraylıların yaptığı bir iftar programına bir Fenerbahçeli olarak katılmaktan şeref ve mutluluk duyarım. Allah kabul etsin. Futbol sahada, dostluk her yerde.” dedi. Galatasaraylılar Derneği üyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi Sındırgı İlçe Başkanı Hasan Aslan, “Sındırgı Galatasaraylılar Derneği üyesiyim. Bugün dernek olarak bir iftar programı düzenledik. Ama program sadece bize değil. Tüm diğer takımları da davet ettik. Gayet de güzel kardeşlik ortamının olduğu herkesin katılım sağladığı bol katılımlı bir iftar programı oldu. Katılan herkese teşekkür ediyoruz. Herkesin Ramazan ayını kutluyoruz. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramı da kutlu olsun. Teşekkür ediyorum“ dedi. Fenerbahçe forması ile dostluk örneğine ortak olan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “İşte güzellik bu. Herkes formasını giyip buraya iftara katıldı. Bizler de buradayız. Ebedi dostluk, ezeli rekabet her zaman bu ülkede kazanan olacaktır” şeklinde konuştu.