GENEL - 17 Nisan 2018 Salı 15:05

Ergene 23 Nisan’da açılışlara hazırlanıyor

A
A
A
Ergene 23 Nisan’da açılışlara hazırlanıyor

Tekirdağ’ın Ergene ilçesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan’da bazı açılışlar gerçekleştirerek çocuklara hediyeler vermenin hazırlıklarını yapıyor.

Tekirdağ’ın Ergene ilçesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan’da bazı açılışlar gerçekleştirerek çocuklara hediyeler vermenin hazırlıklarını yapıyor.


Ergene Belediye Başkanlığı, Ergene’deki çocuklara hediye edilmek üzere bir süredir yapım çalışmaları sürdürülen İğneler Mahallesi’ndeki Atatürk Çocukları Kütüphanesi ve Atatürk ve Gençlik Parkı çalışmalarına hız verdi. Geleceğe umutla bakan çocukların özgürce koşup oynayabilmelerini sağlamak için Atatürk ve Gençlik Parkı; çağdaş, eğitimli gelecek oluşturabilmek için ise Atatürk Çocukları Kütüphanesi 23 Nisan Pazartesi günü vatandaşların hizmetine açılacak.


Açılışı yapılacak olan park ve kütüphanenin çok anlamlı ve güzel bir hizmet olduğuna vurgu yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Geçen yıl 23 Nisan’da Masal Parkı’nı hayata geçirdik. Özel ve anlamlı günlerin bizler için değerli olduğunu, yaptığımız her açılışımızda kanıtladık. Bu yıl da geleceğimizin temelini oluşturan çocuklarımız adına iki mutluluğa şahit olacağız. Atatürk Çocukları Kütüphanesi ile değerli çocuklarımız için kitap okumak için güzel ortam oluşturduk. Okuma alışkanlığı geliştirmek ve günde bir sayfa da olsa kitap okuma alışkanlığı oluşturmak adına önemli bir adım olacağına inanıyorum. Bunun yanı sıra Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yarınların geleceği çocuklarımıza bıraktı. Bizler de onları önemsediğimiz için yarınlarımızın geleceği çocuklarımıza Atatürk ve Gençlik Parkı’nı hediye ediyoruz. Bizler halkımızı önemsiyoruz, Ergenemizi önemsiyoruz. Yarınlarımızın geleceği için her daim ileriye bakarak hedef ve çalışmalarımız arttırarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Bizim seçilmeden önce hayallerimiz, hedeflerimiz vardı. Ergenemizde hedeflediklerimizi tek tek hayata geçirmek adına Ergene halkının hak ettiği hizmeti almasına için proje çalışmalarımız devam edecektir" dedi.


Başkan Yüksel ayrıca "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda İğneler Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan Atatürk ve Gençlik Parkı ile Atatürk Kütüphanesi açılışına tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir