GENEL - 15 Ağustos 2018 Çarşamba 13:39

Ergene’de parke taşı döşeme çalışmaları

A
A
A
Ergene’de parke taşı döşeme çalışmaları

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde belediye ekipleri tarafından ilçe genelinde devam eden parke kilit taş döşeme çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde belediye ekipleri tarafından ilçe genelinde devam eden parke kilit taş döşeme çalışmaları devam ediyor.


Ergene Belediye Başkanlığı yol bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Mahalle sakinleri, ilçe sınırlarında devam eden parke kilit taş döşeme çalışmalarından mutlu olduklarını belirtti. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Yeşiltepe Mahallesi Namık Kemal 1. Aralık’ta kilit parke taş döşeme çalışmasını tamamlayan ekipler yine Yeşiltepe Mahallesi Çinili Sokak üzerinde kilit parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor.


Darbe direnci ve yük taşıma kabiliyeti olan dayanıklı kilit parke taşlar ile sokaklarının daha güzel bir hale geldiğini belirten mahalle sakinleri hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirterek Ergene Belediyesine teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."