GENEL - 17 Ocak 2018 Çarşamba 11:03

Eşkinat: “Bütün yollar bitene kadar çalışacağız”

A
A
A
Eşkinat: “Bütün yollar bitene kadar çalışacağız”

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım-onarım, yeni yol açma ve kaldırım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım-onarım, yeni yol açma ve kaldırım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Bütün yollar bitene kadar çalışmaya devam edeceğiz. Elimizin değmediği tek bir sokak kalmayacak” dedi.


Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa merkez ve kırsal mahallelerdeki yol çalışmalarını 6 ayrı ekiple aralıksız devam ettirdiklerini söyledi. Başkan Eşkinat, “Yol çalışmaları belediyemizin en öncelikli programı olarak ele aldığı çalışmalardır. Altı ekibimiz eş zamanlı olarak gece-gündüz, hafta içi-hafta sonu demeden çalışmaları sürdürüyor. Bugüne kadar toplam 93 bin 335 metrekare asfalt yol yaptık. 270 bin metrekare kilit taşı döşendi. Köyden dönüşen 37 mahallede yapılan kilit taşı 56 bin 753 metrekaredir. 2017 yılı içinde kilit taş ve yol tamir çalışmaları 8 mahallede toplam 16 bin 562 metrekaredir” diye konuştu.



“Elimizin değmediği tek bir sokak kalmayacak”


Yol çalışmalarının belediye bütçesinin en büyük kalemini oluşturduğunu ifade eden Başkan Eşkinat, “Tüm mahallelerimizde bir sokak dahi kalmayıncaya, tüm cadde ve sokaklarımızdaki çalışmalar bitinceye kadar çalışmaya devam edeceğiz. Ekiplerimizi özverili çalışmalarından ötürü kutluyorum. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve hoşgörü için teşekkür ediyorum. Süleymanpaşa’da elimizin değmediği tek bir sokak kalmayacak” açıklamasında bulundu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir