SPOR - 18 Mart 2018 Pazar 18:53

Genç yelkenciler ödüllerini aldı

A
A
A
Genç yelkenciler ödüllerini aldı

Yeşilay Tekirdağ Şubesi ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü iş birliğiyle düzenlenen Sağlıklı Nesiller Kupası Yelken Yarışları sona erdi.

Yeşilay Tekirdağ Şubesi ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü iş birliğiyle düzenlenen Sağlıklı Nesiller Kupası Yelken Yarışları sona erdi. Yarışma sonunda başarılı genç ve çocuk sporculara ödülleri düzenlenen tören ile verildi.


Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen yelken yarışları 40 genç ve çocuk sporcunun mücadelesine sahne oldu. İki gün süren yarışlarda başarılı sporculara ödülleri Tekirdağ Yelken Kulübünde düzenlenen tören ile verildi. Törene Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Yeşilay Tekirdağ Şubesi Başkanı Şener Çelikayar, Yelken Kulübü üyeleri, sporcular ve aileleri katıldı.


Yarışlarında Optimist Genel Klasmanda Meriç Erbağlı, Optimist Junior klasmanında Ege Ayyıldızbayraktar, Optimist Kızlar Kategorisinde Ekin Su Gökkurt, Optimist Junior Kızlar Kategorisinde İlayda Şen, Laser 4.7 Genel Klasmanda Alev Erkan, Laser Radial Genel de ise Mehmet Ata Erez birinci oldu.


Ödül töreninden sonra protokol üyeleri, sporcular ve aileleri birlikte hatıra fotoğrafı çekti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir