YEREL HABERLER - 09 Ağustos 2017 Çarşamba 16:54

Süleymanpaşa Belediyesi Yaz Okulu’ndan muhteşem kapanış

A
A
A
Süleymanpaşa Belediyesi Yaz Okulu’ndan muhteşem kapanış

Haziran ayı başında 100.

Haziran ayı başında 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan yaz kursları, 8 haftalık eğitimin ardından düzenlenen törenle sona ererken, 1 bin 700 öğrenci katılım belgesi aldı


100. Yıl Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlenen törene, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner, kurs eğitmenleri, öğrenciler ve veliler katılırken bin 700 öğrenci katılım belgesi aldı. 8 hafta süren eğitimler sonunda 17 kurs sona ererken 7 -15 yaş arası öğrenciler kursları tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.


Süleymanpaşa Çocuk Korosu’nun konseri ile başlayan törende, öğrenciler gitar ve piyano dinletisi gerçekleştirirken bale gösterilerinin ardından Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır yaptığı konuşmada, "Geçtiğimiz yıllara göre bu yıl kurs başvurusunda çok büyük bir artış oldu. Süleymanpaşa Belediyesi olarak demek ki doğru yoldayız. Hizmetlerimiz devam edecek" dedi.


Katılım belgelerinin öğrencilere eğitimcileri eşliğinde verildiği törende ayrıca Süleymanpaşa Belediyesi tarafından çocuklara yönelik eğlence düzenlendi. Çeşitli yarışmalar ve şovların düzenlendiği eğlence alanında minik kursiyerler doyasıya eğlendi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Başkan Zolan 1 günde 6 ilçeyi ziyaret etti 28 Mart’ta Bekilli, Baklan, Bozkurt, Pamukkale, Çivril ve Merkezefendi ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, 1 günde yaklaşık 550 kilometre yol kat ederek 6 ilçe ziyaretinde bulundu. Sabah erken saatlerde başladığı programını gece yarısı tamamlayan Başkan Zolan, “Enerjimizi, gücümüzü vatandaşımızdan alıyoruz” dedi. İlçe ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşine az rastlanır bir rekora imza attı. 1 günde 6 ilçeyi ziyaret eden Başkan Zolan, yaklaşık 550 kilometre yol kat ederek binlerce hemşehrisi ile kucaklaştı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 28 Mart 2024 Perşembe günü ilçe ziyaret programına Bekilli ilçesinin Kutlubey Mahallesi ile başladı. Buradan Baklan ilçesini ziyaret ederek hemşehrileriyle kucaklaşan Başkan Zolan, daha sonra Bozkurt ilçesinin İnceler Mahallesi ve ardından Cumalı Mahallesi’ni ziyaret etti. Bozkurt ilçesinin Sazköy ve Tutluca mahallerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Pamukkale ilçesindeki Akvadi Parkı’nda düzenlediği iftar programına katıldı. Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılandı Daha sonra Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin düzenlediği iftar programına da katılarak esnafla buluşan Başkan Osman Zolan, buradan Çivril ilçesinin Özdemirci Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Zolan son olarak Merkezefendi ilçe sınırları içerisinde bulunan Sevindik Mahallesi’nde coşkulu kalabalığa hitap etti. 28 Mart programında Bekilli, Baklan, Bozkurt, Pamukkale, Çivril ve Merkezefendi ilçelerini ziyaret ederek hemşehrileriyle kucaklaşan Başkan Zolan, 1 günde yaklaşık 550 kilometre yol kat ederek eşine az rastlanır bir rekora imza attı. Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Zolan, güzel ev sahiplikleri için vatandaşlara teşekkür etti. “Hizmet destanları yazmayı sürdüreceğiz” Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11 ayın sultanı ramazan ayının manevi atmosferini tüm hemşehrileriyle paylaşmak için yoğun bir program gerçekleştirdiklerini söyledi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Allah’ıma şükürler olsun güzeller güzeli şehrimizde taş üstüne taş koymaya, geleceğe eser bırakmaya devam ediyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın teveccühü ile hizmet destanları yazmayı sürdüreceğiz. Güler yüzüyle her zaman bizleri destekleyen, motivasyonumuzu artıran hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Biz, bitmek tükenmek bilmeyen bu enerjimizi, bu gücümüzü vatandaşımızdan alıyoruz. Allah’ım razı olsun. İnşallah el ele gönül gönüle yolumuza devam ederiz” ifadelerini kullandı.
Karabük 5000 Evler “Özkan Çetinkaya” dedi Seçim çalışmaları kapsamında mahalle halkı ile iftar programlarında bir araya gelen AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, 5000 evlerde vatandaşın yoğun desteği ile karşılandı. Yerel seçimlere 2 gün kalırken, Karabük’te heyecanda giderek yükseliyor. Gece gündüz durmadan vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, 5000 Evler de AK Parti Karabük İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katıldı. 5000 Evler Cumhuriyet, 75. Yıl ve Bahçelievler mahalleleri sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programında Özkan Çetinkaya’yı coşkuyla karşılayarak, desteklerini bir kez daha dile getirdiler. Semazen gösterisinin de yer aldığı iftar programı sonrası teşekkür konuşması yapan Başkan Adayı Çetinkaya, "Mübarek Ramazan ayı ve seçimlere sayılı günler kala siz değerli mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah 31 Mart’ta 15 yıllık bir duran dönemden kurtulacağız. Allah’ın izniyle 1 Nisan’da inşallah hep beraber yükselişe geçeceğiz. 1 Nisan’dan itibaren Karabük’ün her mahallesi, 5000 Evler başta olmak üzere hızlı bir şekilde tüm mahallelerimizin problemlerini ihtiyaçlarını biliyoruz ve hızlı bir şekilde çözmek için geliyoruz.” dedi. Program boyunca Çetinkaya, mahalle sakinleriyle bire bir ilgilenerek, onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Düzenlenen iftar programına katılan AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt Çetinkaya için destek istedi.