SPOR - 14 Şubat 2018 Çarşamba 17:59

TESKİ Bayanlar Bowlıng Turnuvasının şampiyonu belli oldu

A
A
A
TESKİ Bayanlar Bowlıng Turnuvasının şampiyonu belli oldu

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde bayan personele yönelik düzenlenen Bowling Turnuvasının şampiyonu belli oldu.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde bayan personele yönelik düzenlenen Bowling Turnuvasının şampiyonu belli oldu.


Tekirdağ’da bir alışveriş Merkezinde düzenlenen Şampiyonluk maçlarını izlemeye TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve TESKİ personeli aileleriyle birlikte katıldı. Ayrıca misafir takım olan Büyükşehir Belediyesi Takımının aileleri de katıldı. Sürpriz katılımcı olarak 2010 yılı Bowling Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Milli Sporcu Aslı Çorak yer aldı.


TESKİ İlçe Müdürlükleri dahil tüm bayan personel arasında oluşturulan takımlar grup maçlarında bir araya geldi. Tüm takımlar finalde oynamak için yarıştılar. Toplamda 14 takım arasından 4 takım finalde oynamaya hak kazandı. Final maçları birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde oynandı. Oynanan maçların ardından puan durumuna göre birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü belli oldu.


İlk günden beri iddialı olan Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Onun ardından Muratlı İlçe Müdürlüğü Takımı ikinci oldu. Büyükşehir Belediyesi Takımı ise, üçüncü oldu. Son olarak Kapaklı İlçe Müdürlüğü Takımı da dördüncü olarak dereceye girmeye hak kazandı. Dereceye giren takımlara plaket, madalya ve çiçek takdim edildi.


TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, “Sosyal etkinliklerde bir araya gelen TESKİ ailesi bir kez daha birlik ve bütünlük içerisinde sorunsuz bir şekilde bir etkinliği tamamladı. Sevgi ve saygı çerçevesinde yapılan bowling turnuvasını yeniden düzenleyeceğiz. Bu etkinliği organize eden İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına ve katılım sağlayan tüm personelimize teşekkür ederim” dedi.


Bowling Turnuvası hakkında görüşlerini bildiren Milli Sporcu Aslı Çorak ise, “2007 yılında bowlinge başladım. 2008 yılında ilk kez lige katıldım. 2010 yılında ilk kez milli oldum. Şu anda burada bulunmaktan çok mutluyum. Buradaki ekip çok sıcakkanlı ve herkes çok samimi. TESKİ’nin böyle bir etkinlik düzenlemesi çok güzel bir şey. Özellikle çocuklarımız bu spora başlamalı. Bowling salon sporları arasında en fazla lig oyuncu olan bir spordur. Bütün bayan oyuncuları tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde meydana gelen toprak kaymasının araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi için kurulan Meclis Araştırması Komisyonu kuruldu. Komisyona Türkiye Büyük Meclisinden üye seçilmesine dair karar Resmi Gazete’de yayınlandı. Resmi Gazete’de yer alan TBMM Kararı ile Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende yaşanan toprak kaymasının bütün unsurlarının araştırılması ve benzer kazaların engellenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi maksadıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu’na üye seçimini gerçekleştirildi. Komisyon Başkanı AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Komisyon Başkanvekili AK Parti Bolu Milletvekili Yüksek Çoşkunyürek, Komisyon Sözcüsü MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Katip ise CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül oldu. Komisyonun diğer üyeleri ise şu isimlerden teşekkül etti: CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, AK Parti İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü, İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, DEM Parti Tunceli Milletvekili Ayten Kordu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz