YEREL HABERLER - 06 Mart 2017 Pazartesi 16:50

23 Mart’ta Bakanlar Tokat’ta

A
A
A
23 Mart’ta Bakanlar Tokat’ta

AK Parti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır, “Tokat-Niksar Karayolunun 12 kilometrelik kısmı inşallah 23 Mart’ta hem Sayın Milli Eğitim Bakanı hem de Sayın Ulaştırma Bakanımızın teşrifleriyle açılıyor” dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır, “Tokat-Niksar Karayolunun 12 kilometrelik kısmı inşallah 23 Mart’ta hem Sayın Milli Eğitim Bakanı hem de Sayın Ulaştırma Bakanımızın teşrifleriyle açılıyor” dedi.
Tokat- Niksar Karayolunun tamamlanan 12 kilometrelik bölümünün 23 Mart’ta açılacağını açıklayan AK Partili Çakır, 48 kilometrelik yolun tamamının 2018’de bitirilmesinin planladığını söyledi. AK Partili Çakır, “Tokat-Niksar Karayolunun 12 kilometrelik kısmı inşallah 23 Mart’ta Sayın Milli Eğitim Bakanı ve Sayın Ulaştırma Bakanımızın teşrifleriyle inşallah açılıyor. Değerli hemşehrilerim a partisi, b partisi umurumda değil. Siyaset umurumda değil. 52 yaşındayım ve 10 yaşından beri gittiğimi varsayarsanız 40 küsur yıldır o yolda gidip geliyorum. Allah şahidiniz olsun şuanda o 12 kilometrelik yola orta uçak çok rahatlıkla inebiliyor. Hiçbir viraj olmaksızın tam istikamet 250 kilometre hızla gidebileceğiniz pist gibi bir yol yapıldı. Şuanda bildiğiniz gibi harıl, harıl çalışma devam ediyor. Kim yaparsa yapsın hangi parti yaparsa yapsın. Hangi iktidar yaparsa yapsın. Bu memlekette taş üstüne taş, çöp üstüne çöp, koyan herkes muhteremdir, muteberdir ve değerlidir. Değerli arkadaşlarım, böyle bakmak lazım” dedi.
Tokat’ın Erbaa ve Reşadiye ilçeleri girişlerinde bulunan kavşaklarda yaşanan ölümlü trafik kazalarına değinen AK Partili Çakır, söz konusu kavşakların programa alınacağını ifade ederek, “Milletvekillerimiz ile birlikte Karayolları Genel müdürü İsmail Kartal beyi ziyaret ettik. İnşallah bu iki kavşağı Reşadiye ve Erbaa kavşağını programa alıyoruz” diye konuştu.
AK Partili Çakır ayrıca Başbakan Binali Yıldırım ile yaptıkları görüşmede fay hattında üzerinde olan Reşadiye ilçesindeki yapılaşmaya dikkat çektiklerini ifade ederek açıklamalarını şöyle tamamladı: “Başbakanımızla bu hususu konuştuk. Tam fay hattınız üzerine maalesef yapılmış binalar var. Kamu binaları, evler var. Konut mesken ve kamu binası olmak üzere 400 yerleşim birimi var. Şimdi bunu ne Reşadiye’nin belediyesi yapabilir. Ne Tokat Belediyesi yapabilir. Başbakanımızdan Çevre Şehircilik Bakanlığı üzerinden buraya katkı sağlamasını istedik. Notunu aldı, dosyamızı teslim ettik. Diliyoruz, arzuluyoruz buraya katkı sağlanır”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir